Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Az Indiana Jones és a Kristály...

Az Indiana Jones és a Kristály Koponya Királyságát miért tartják rossz filmnek olyan széles körben?

Figyelt kérdés
Biztos bennem van a hiba de nekem a kedvenc Indiana Jones filmem. Én nagyon örültem, hogy végre helyet kapott egy Dél-amerikai témájú film is a sorozatban. Amúgy is mindig a földönkívüliekkel hozzák összefüggésbe a Nazca vonalakat, meg az összes Kolombusz előtti indián civilizáció minden megmaradt alkotását.

szept. 15. 09:27
 1/5 Kedves Vezető ***** válasza:
100%

Mert már időseb benne, a trilógia megbontását sokan nem szeretik.

Csak tipp.

szept. 15. 09:39
 2/5 Álarcos mágus ***** válasza:

Egy idősebb (de nem elfogult) rajongó azzal magyarázta, hogy mint kalandfilm semmi baj nincs vele. De mint Indiana Jones film ennél többet várt volna tőle. A CGI idegen elemként hat, Harrison Ford öreg és befejezés sem érződik egy igazi érzelmes bucsúnak.

Ezt már magánvélemény, de szerintem még így is jobb bucsút kerekítettek itt a 4. részben a karakternek és a franchisenak mint az 5. rész.

szept. 15. 10:11
 3/5 anonim ***** válasza:
Valahol olvastam hogy az idegen téma volt az, ami miatt megbukott a film. Spielberg ragaszkodott hozzá, míg Lucas ellenezte az ötletet. Ráadásul az Indy fiát játszó-szerintem remek színész, bár ide nem passzolt- Shia Labeouf szereplése is lehúzta a filmet. Összességében a film- és ez már az én véleményem- akár jó is lehetett volna, de a történetszál az idegenekkel nem jött be. A Sors tárcsája c. folytatásban, na ott tényleg látszik a kor, minden idők legnagyobb kalandorán!
szept. 15. 10:58
 4/5 anonim ***** válasza:
Én bírom azt a részt is, van olyan jó, mint a többi. Lehet, sokan az ufó szál miatt nem szeretik, bár a többiben is van természetfeletti jelenség...
szept. 15. 11:35
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Az 5. Rész már jó lett.
szept. 15. 13:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!