Mik a legjobb filmes beszólások?
Ne egyszavas poénokat írjatok, amit önmagában nem is lehet érteni, hanem olyan "ponyvaregényes" dumákat. Tudjátok mire gondolok. Akkor írhatjátok a következőt, ha az előzőt megfejtettétek, és egymás után nem szerepelhet kétszer ugyanaz a film :)
Én kezdem: - "10 egység bűntetés beszéderkölcsi-szabálysértésért!"
Kösz b****tok meg, hogy ismét "megértettétek" a lényeget. Elolvastátok egyáltalán a kérdést? Ömlesztve írtátok a South Park-os baromságokat, ami korántsem olyan vicces mint gondoljátok. Különben is mese, nempedig film. A Simpson családos barátunk se látott soha egy filmet sem? Mindenképpen ezt kellett beírni? Tulajdonképpen egyikőtök sem értette miről van szó. Azért indítottam el a kérdést, mert ebben a témában a neten csak fórumos hülyeségek vannak, amit persze teleszórnak minden szeméttel, és mint minden fórumon a második oldalon már azt sem tudják a hozzászólók, hogy mi is volt az eredeti téma. Én is így jártam kicsiben. Azért kösz, hogy próbálkoztatok, de ez sovány volt. Lehetett volna élvezetesebbé is tenni a játékot. Aki nem hasonlóan agyhalott, az folytathatja, hátha kisül valami belőle.
Üdv, Z
Figyelj, itt, ha felteszel egy kérdést, az ide látogatók a legjobb tudásuk szerint válaszolnak rá.
Játékba nem fogod tudni belevonni őket, ha nem akarják.
És láthatólag nem akarják :)
Spaceballs:
Elnök: "-Olyan nagy ez a hajó!Mire ideérek,vége van a filmnek!"
Lord Helmet: "-Gyűlölöm a joghurtot!Még az epreset is!"
Morzsa: "-Őfffgeaheffgnőragaffkotahlmjáhoff"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!