Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mi a véleményetek az Oscar...

Mi a véleményetek az Oscar című filmről?

Figyelt kérdés

szept. 10. 18:25
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Jó kis film, nem értem miért húzták le külföldön. Való igaz, Stallone-tól nem megszokott ez a stílus, de jól játszotta a maffiózó per aggódó apa szerepét.
szept. 12. 20:43
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

#11.

Izlés dolga, hogy ki mit szokott meg Stallone-tol.

Szerintem pont attól számít valaki jó szinésznek, hogy képes stilust váltani egy szerep kedvéért.

Nekem pl. sokkal jobban tetszik ez a karakter, mint a Rambo vagy a Rocky.

szept. 13. 09:25
 13/14 anonim ***** válasza:
35%
Stallone nem való erre a szerepre. Nekem legalábbis nagyon karakterigeden. Ennek ellenére sokszor megnézem, Connie-t imádom benne olyan kis hülye :D
szept. 15. 11:25
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

“Stallone nem való erre a szerepre”

Oltári nagy baromság! Legfeljebb nem megszokott Tőle ez a stílus, de attól még pont ezért jó, mert megállta benne a helyét, egy igazán jó színésznek univerzálisnak kell lennie, a #12-es pedig tökéletesen leírta az erre vonatkozó lényeget:

“Szerintem pont attól számít valaki jó szinésznek, hogy képes stilust váltani egy szerep kedvéért“

Amúgy nekem is tetszik, nagyon jó film: jó a sztorija, bonyodalmas-érdekes, a színészi játék is kiváló, na és látványban a ‘30-as évek stílusa... többször láttam már, de nem tudom megúnni, örök kedvenc filmjeim egyike!

Valamikor majd a ‘67-est is megnézem, régóta tervben van, a ‘91-est viszont imádom!

szept. 15. 16:27
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!