Knight Rieder, mely részei szólnak K.A.R.R-ról?
Nem találom, hogy a mikor a hídnál felrobbant ki és miért rakja újra össze.
Film végén mutatja a kamera, hogy egy alkatrésze működőképes maradt.
Köszi a választ előre is!
Szóval az ezt követő a részt nem forgatták le? Ó.
🙁
Nem lehet, hogy Te fordítva, az utóbbi részt: “Karr visszatér” láttad előbb? Vagy honnét veszed, hogy újra összerakták? Amikor a hídnál felrobbant, az volt a róla szóló 2. rész vége, és utána már soha többé nem jelent meg a sorozatban, legfeljebb Michael említette meg egyszer, hogy milyen volt Karr!
A sorozat után csak 5 évvel, 1991-ben készült, de 14 évvel később az ezredfordulón játszódik a “Knight Rider 2000” című film, itt jelenik meg újra Karr, annyi az egész, hogy egy képességek nélküli teljesen hétköznapi egyszerű újabb generációs piros Pontiac Trans Am-be van beszerelve a memóriája és beszédmodulátora.
Jó sorrendbe láttam.
Onnan vettem hogy összerakták mivel ha már széthullott össze kell rakni hogy újra autó legyen belőle. Így logikus nem?
Egyszerűen kíváncsi voltam hogy van-e folytatása.
“Onnan vettem hogy összerakták mivel ha már széthullott össze kell rakni hogy újra autó legyen belőle. Így logikus nem?“
Miért kellene? Egyáltalán nem logikus, darabokban alkatrészként is el lehet adni egy autót! És mivel Karr gonosz volt, kinek hiányozna?.. Amúgy a filmből kiderül, hogy a sorozat után sztori szerint Kitt is így járt: pénzügyi nehézségek miatt az alapítvány szétbontatta az autót, és alkatrészként eladták, csak Kitt memóriája és beszédmodulátora maradt meg!
“Nem találom, hogy a mikor a hídnál felrobbant ki és miért rakja újra össze”
Persze hogy nem találod, mert meg sem csinálták! Kész tényként kezeled ezt a dolgot, pedig csak a saját feltevésed, nem több!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!