Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Van értelme az Odaát című...

Van értelme az Odaát című sorozatot elkezdeni?

Figyelt kérdés

Már egyszer belekezdtem régebben, viszont abba is hagytam pár rész után.

Nekem úgy tűnt, hogy az epizódok között nem sok összefüggés van. Minden rész egy új rejtély, amit a sérthetetlen hősök persze mindig megoldanak. Egy felnőtteknek szóló scooby doo ez? Vagy van normális történet is?

aug. 30. 23:53
 1/3 anonim ***** válasza:
79%
Ó, nagyon is össze fognak kapcsolódni a részek. Engem a vége felé már pont az zavart, hogy ritkultak ezek a különálló, "megoldós" epizódok. :D
aug. 30. 23:57
 2/3 anonim ***** válasza:
72%

sztori szempontjából van összefüggés, de nem sok, minden évadra van egy fősztori, de nem minden epizódban foglalkoznak vele, sőt kb 24 részből 5részben ha viszik a fősztorit

és kb minden évadban levő cselekmények, legyen az apró vagy nagy mindig van közük más, későbbi eseményekhez, vissza-vissza térnek

illetve néha mellék karakterek is visszatérnek, de nagyjából ennyi

szóval ja, nagyon sok az olyan epizód ami nem viszi a fősztorit, ami egyáltalán nem rossz, ha valaki szereti a slice of life dolgot horrorral és mitológiával annak bőven jó, én szerettem minden epizódját, és én mindig kíváncsi voltam, hogy az évad elején és közepén lévő kis pedzegetés a fősztorira nézve, merre felé halad évad végére

aug. 31. 14:31
 3/3 anonim ***** válasza:
Eleinte valóban nem sok az összefüggés, de be fog indulni a cselekmény. Ha szereted az ilyen típusú sorozatokat, szerintem érdemes belefogni
jan. 6. 15:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!