Csak én gondolom így?
Figyelt kérdés
Van egy kishúgom, aki ugyanazokat a gyerekmeséket nézi, mint én régen. Ezalatt például az oroszlánkirályt értem, amit én nagyon szerettem, viszont mindig is furcsálottam, hogy miért lett ennyire rossz szereplő Zordon? Értem, hogy uralkodni akart, de, ha belegondolok, egy kölyök életét veszélyeztette. Ráadásul nem is egyszer. Meg Mufasát is könyörtelenül elengedte, hogy leessen (tudom, hogy ezt akarta, de akkor is, olyan durva).aug. 26. 22:47
2/4 anonim válasza:
Mert részben a hamleten alapul, és zordon a "nagybácsi" aki megöli a királyt.
3/4 A kérdező kommentje:
#1 hát főként az, hogy egy gyerekmesében nem lehetett volna finomabban eltenni láb alól a királyt?
#2 köszi
aug. 27. 10:48
4/4 anonim válasza:
Az Oroszlánkirály a Hamlet, csak mesébe bújtatva, kicsit átdolgozva. Zordon = Claudius
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!