Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A Star Wars: Akolitusban van...

A Star Wars: Akolitusban van bármi utalás a többi Star Wars filmre/sorozatra, vagy kihagyható?

Figyelt kérdés

Alapból nagyon sok rosszat olvastam erről a sorozatról, így semmi kedvem hozzá hogy megnézzem, pedig Star Wars rajongó vagyok. Ennek megfelelően a legtöbb Star Wars filmet és sorozatot szerettem, a kánonból egyedül a Resistance volt amit nem néztem végig hanem félbehagytam, mert borzalmas volt, valamint az új trilógiával (7-9. rész) vannak még problémáim, minden mást imádok ami Star Wars néven fut.

De ezt az Akolitust nem tudom hova tenni, és nem sok kedvem van megnézni. Aki látta, megosztaná velem a tapasztalatait? Tényleg egy nagy SJW fesztivál az egész, vagy van benne értékelhető rész is? Illetve van utalás bármilyen korábbi filmre vagy sorozatra, akár easter egg szinten is, ami miatt azért "illene" egyszer látni?

aug. 23. 00:57
 1/4 anonim ***** válasza:
Szinte semmi. Az utolsó rész legvégén volt két cameo, (SPOILER) Yoda illetve Darth Plagueis ha minden igaz, de végül is ezeknek se lesz jelentősége a jövőre nézve mert a pocsék értékelések miatt el is kaszálták a következő évadot.
aug. 23. 04:13
 2/4 anonim ***** válasza:
Mi az az SJW?
aug. 23. 12:00
 3/4 anonim ***** válasza:

Nagy gyűlölet övezi a sorozatot és csakugyan sok hibája van, a központi ikerpár kevéssé érdekes és túl sok idő megy el flashbackekkrl, de én azért érdeklődéssel követtem hétről hétre. Kár, hogy az ígért Sith-központúság nem valósult meg, de amikor mégis belép a Sith szereplő a képbe, akkor egy izgalmas, remekül alakított, nem kétdimenziós gonoszt kapunk, továbbá nagyon látványos harci jelenetek vannak a sorozatban.

Én azt javasolnám, hogy nézz bele, azzal nem veszítesz semmit.

aug. 23. 18:05
 4/4 anonim ***** válasza:
75%

Én azt vettem észre, hogy "divat" lett gyűlölni minden új Star wars filmet és sorozatot. A kedvencem mondatom az ilyenektől: "ez olyan szar, hogy meg sem nézem" :D

Nekem tetszik szinte mind. Igen, még az új trilógia is.

aug. 23. 18:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!