Mi ennek a rendőrös/bűnügyi sorozatnak a címe?
Már régóta keresem ezt a sorozatot, de nem találom.
Arra emlékszem belőle, hogy valószínűleg francia, mert egy karszalagot vettek fel (ami a többi ilyen sorozat alapján amiben ilyen van, francia lehet). Ha nem is francia a sorozat, de ott játszódik.
Arra még emlékszem, hogy az évad végén volt egy olyan jelenet, hogy az egyik rendőrt elrabolták és bombát raktak rá, ami végül felrobbant. És a társa (?) éppen ekkor ért az ajtóhoz (megtalálták), és a robbanás hátra vetette őt.
Több sajnos nincs meg. Talán még az hogy az elrabolt rendőrnek ezüst (?) haja volt.
Remélem valaki tud segíteni. Én akárhogy próbáltam, nem találtam meg.
Nem, nem hiszem. Mindkettő férfi (akikről írtam), és az ezüst hajú egy fiatal férfi. (kettejük közötti korkülönbség nem lehet olyan nagy, szerintem) Lehet hogy csak ezüstre/higanyra volt befestve a haja.
Nem tudom.
Plusz ha emlékeim nem csalnak akkor csak 1 évada van, vagy legalábbis utolsó ismereteim szerint a robbanással ért véget.
(De lehet hogy lett azóta folytatása.)
Hali mindenki. :)
Pont most találtam meg a sorozatot: falco - zsaru a múltból.
Arra a részletre nem is emlékeztem hogy az egyik zsaru (nem az ezüstöst hajú) kómába került és csak évekkel később ébred fel.
És mint kiderült neten 2 évada van fent és a 2. ért véget a robbanással. (ez nagyon megragadt bennem valamiért)
De amúgy 4 évada van viszont sehol sem találtam meg többet 2nél. Sajnos. Pedig engem igen érdekelne mi lett ezután.
(Ugye az ezüstös hajút rabolták el és rá volt kötve a bomba szóval nem valószínű hogy túl élte, de tényleg kíváncsi lennék hogy a többiekkel ezután mi lesz. Meg úgy általában mi a folytatása)
Ha esetleg valaki tudja hogy hol lehet megnézni a sorozat további részeit/évadait, bármilyen nyelven, azt nagyra értékelném, ha megírná nekem/nekünk.
Köszi szépen. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!