Az "Az" (It) mennyire ijesztő?
Eddig csak gyerek horrorokat néztem és nem annyira ilyesztő horror filmeket vagy inkább csak erőszakos, de nem ilyesztő sorozatokat.
Ezekhez képest mennyire ijesztő? Csak mert ezek után nyugodtan tudtam aludni és semmi hatásuk nem volt.
Juliska és Jancsi
Coraline
Gesztenye a honalapító
Stranger things
A menü
Walking dead
És rengeteg gyilkossági nyomozós sorozat.
Óvatosan kezdtem bele a horror filmekbe lehet ez egy kicsit túl nagy lépés lenne?
Attól függ, hogy mit tartasz ilyesztőnek. Az Azt általában azért szokták annak mondani, mert félnek a bohócoktól, habár nem igazi bohóc benne a szörny. Én nem tartom ijesztőnek (igaz én sem szeretem a bohócokat), inkább Stranger things szintű, csak ebben halnak meg gyerekek is.
Igazán ilyesztő szerintem mindenkinek az, amitől tényleges fél. Mivel nem ijeszt meg mindenkit mindig minden, ezért eltérhetnek ezek a dolgok.
Megnéztem végül. Semmi extra nem volt ugyan úgy kitakarózott lábbal tudtam aludni és a mosdóba is ki tudtan menni este úgy, hogy nem néztem hátra egyszersem.
Maga a film nagyon jó volt és tetszett, inkább volt izgalmas és érdekes mintsem ijesztő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!