Clint Eastwood jó rendező szerintetek?
Kifejezetten jó, én szeretem az általa rendezett filmeket. Bár kicsit zavaró, hogy a főszerepet sokszor magára vállalta. :D
Legjobban az Elcserélt életeket, a Millió dolláros bébit, a Titokzatos folyót, a Tökéletes világot, a Halálhágót, a Fennsíkok csavargóját és a Lebujzenészt szeretem a rendezései közül, de igazából szerintem egy filmjével se lőtt mellé, amit rendezett. Sokoldalú az öreg, mint a stroboszkóp.
ma 16:56
Nekem van tőlle egy nagyon régi kedvenc filmem amit ő rendezett,kevesen ismerik nagyon..
Kimondottan jó rendezőnek tartom. Most nézem, hogy négyszeres Oscar díjas és háromszoros Golden Globe díjas rendező. (Oscar díjból kétszer duplázva, legjobb film, legjobb rendezés) meg ott van még pár "apró" díj, kitüntetés. Becsülendő, hogy 93 évesen is aktív (most múlt 94 éves), és dolgozik, akár színészként is.
Egyrészt maguk a sztorik, amiknél úgy dönt, hogy filmre vinné és rendezi is különlegesek, jó érzéke van ezekhez. Remek színészeket is választ ezekhez. Komolyan, üdítő az ilyen film a sok folytatás, előzmény, képregényfilm cunami között.
Nekem a kedvencem tőle a Gran Torino, Sully - Csoda a Hudson folyón, Richard Jewell balladája.
Az eddig említett filmjei mellé,még kettő:
A dicsőség zászlaja
Levelek Ivo Dzsimáról
Ezek a filmek is bizonyíthatják, hogy remek rendező!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!