Embereeeek SOS ,tönkre ment a netflixem valamiért , és nagyon meg kene neznem a soriiiit . Mit csinaljaaaak ?
"Basszus hat mit írják kidob az egész . Pedig be van fizetve. Szóval nem értem ."
Ezt írta privátban a kérdező.
Először is, ilyen privát üzenetekre nem válaszolok.
Másodszor: mi az, hogy mit írj? Mi a kérdés? Továbbra sem világos. Most nekünk ezzel mit kéne kezdenünk? Frissítsd, lépj be újra, nézd meg másik böngészőből... Vagy mit vársz, talán írjuk meg a saját email címünket+jelszavunkat, hogy abba hagyd a hisztizést és nézni tudd a "soriiiidat"?
harmas valaszolo vagyok. nekem ezt irta
"Amúgy miért nem lehet normálisan válaszolni ? Szerinted ez most így vicces ? Vagy nevessek ? Ennyire unatkozol ,hogy már nem tudsz emberi módon válaszolni ?" igen, szerintem vicces volt. a te kérdésed pedig érthetetlen, egy tizeves kislany nyavajgasa.
Hosszabbítsd meg az előfizetésed vagy akiét használtad...
Amúgy meg nCore. De ha az Emily in Paris miatt kérded, amennyire vártam, annyira nem hoz lázba. Eddig mindegyik epizódon elaludtam.
Hagyd már abba a privát üzengetést. Miért nem bírsz itt válaszolni?
"Senki sem mondta ezt . Csak feltettem egy kérdést , hogy miért nem jó a netflix . Mi lehet a probléma . De az hogy ilyen emberek vannak , hogy egyből támadnak . Saját magukat minősítik . Már bocsánat ."
(Ezt a hatos válaszomra kaptam.)
Arról meg, hogy mi kit minősít, inkább ne beszéljünk egy olyan kérdés után, amit ilyen stílusban sikerült kiírni. Talán ha nem úgy fogalmaznál, mint egy hisztiző kiskamasz (lásd "embereeeek", "soriiiit", "csinaljaaaak"), akkor nem kezelnénk úgy. Érdekes, privátban sikerül többé-kevésbé helyesen leírni a dolgokat (bár az írásjelek előtti és utáni szóközt nem tudom mire vélni, de ez már tényleg kötözködés a részemről).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!