Csak szerintem gáz a Bud Spencer/Terence Hill rajongók többsége?
Figyelt kérdés
Nagy fannak mondják magukat, aztán kiderül, hogy kb. 5 filmen kívül nem is ismernek mást ettől a párostól. Ha pedig eljut hozzájuk egy olyan filmjük, amit nem láttak, az egyből a páros (vagy a páros egyik tagjának) legrosszabb filmjének kiáltják ki.aug. 17. 16:49
2/11 Közveszélyes Kontár válasza:
talan
en nagyon keves filmet nem lattam toluk
mas kerdes hogy a jobban ismertek nem veletlen azok azokat inkabb nezem vegtelensegig
ertheto az is akinek viccess bunyos konyed filmek megtetszettek
de az attol eltero mar nem fog tetszeni annyira
paros filmjuket mind lattam szerintem, az sem keves
nem 5 picivel tobb
3/11 anonim válasza:
Szerintem az gáz, hogy kritizálod mások ízlését.
6/11 anonim válasza:
Nem nevezem magam a rajongójuknak, de kedvelem a filmjeiket, különösen Bud Spencer filmjeit. Ötöt biztosan fel tudok sorolni, amit láttam.
7/11 anonim válasza:
Én is gáznak tartom sokukat, de inkább azért mert meg vannak ragadva ezeknél a filmeknél, minden más rossz nekik, és minden újabb, modernebb dolgot leszólnak, hogy "bezzeg régen mi a Bád szpencer filmeken nőttünk fel, a mai kölykök meg a [éppen aktuális új film/őrület] nézik, a világ megérett a pusztulásra!!!"
persze tisztelet a kivételnek.
10/11 anonim válasza:
Szeretem Őket, eléggé ikonikus páros, sok jó filmjük van. De a filmes karrierjük még az ‘50-es évek végén kezdődött, rengeteg filmben szerepeltek, nem ismerem az összeset, és amiket ismerek, azokat se mind szeretem, ezt vállalom is! Amiket ismerek és szeretek is, azok viszont szerintem nagyon jó filmek, “sokszornézős” alkotások, amiket nem lehet megúnni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!