Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mi volt a legdurvább, legsokko...

Mi volt a legdurvább, legsokkolóbb film amit valaha láttál?

Figyelt kérdés
Szeretnék igazán durva/undorító filmeket keresni, olyasmit mint a szerb film, guinea pig, emberi százlábú, cannibal holocaust stb.
aug. 14. 23:38
 1/8 anonim ***** válasza:
88%

Hát ennyire durva kevés van...

De a sziklák szeme elég beteg volt, a bújócska is ijesztő volt, az árva is, de engem hiába "csak egy thriller" de Hugh Jackman fogságban filmje is megbotránkoztatott rendesen.

Viszont az ilyen explicit aberráltság ritka filmekben ami konkrétan kéjgyilkosságot, pedofiliát, nekrofiliát stb dolgoz fel ennyire nyers formában...

aug. 15. 01:15
 2/8 anonim ***** válasza:
84%
Szóval ebben a szerb film kvázi "verhetetlen"
aug. 15. 01:15
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Platform. Abban van minden. De fel kell agyban is nőni hozzá, nem csak egy tucat horrorfilm.
aug. 15. 08:11
 4/8 anonim ***** válasza:
Holnap történt
aug. 15. 13:08
 5/8 anonim ***** válasza:
31%
Szerintem a Végső állomás-filmekben vannak a legdurvább “balesetek”, nem csak egyszerűen halálosak, hanem ahogy bekövetkeznek... fatális! Az 1. rész még egész tűrhető, de a többi négyre nagyon fel kell készülni!
aug. 15. 17:44
 6/8 anonim ***** válasza:

Eli Roth rendezett egy The Green Inferno című filmet, kvázi tisztelgés a Cannibal Holocaust előtt.

Persze semmi extra a film, én elvoltam rajta, de nem félelmetes. Gondoltam, ha tetszett a Cannibal Holocaust, hátha megér egy nézést.

Legfélelmetesebb, legnyomasztóbb film nem tudom. A Sziklák szeme (2006) kiskoromban elég para volt.

Jákob lajtorjája sem egy egyszerű film.

Nekem a kérdés elolvasása után nem film hanem helyszín ugrott be.

A kastély Az átok (1999) című filmből hát én onnan úgy elhúznék, mint a huzat ha valahogy odakerülnék. A filmnek van egy jó hangulat, de nem annyira félelmetes, az épület ami számomra a jobb horrorok közé teszi.

Eszembe jutott egy másik helyszín az Halálhajóból a folyosó, meg a Gravity Drive. Nagyon jó. Maga film, hát én szeretem, de csak egy gagyi Solaris horror verzió.

aug. 16. 18:53
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Nálam a Mártírok című francia film is dobogós. Megöli a lelked.
aug. 16. 21:18
 8/8 anonim ***** válasza:
Ami számomra valamiért nagyon durván hidegrázós, rémálmokat okozó film volt ( pedig láttam pl a fűrész filmeket is és az se viselt meg, csak tetszettek a csapdák), az Az elátkozottak faluja.
aug. 19. 08:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!