Mi volt a legdurvább, legsokkolóbb film amit valaha láttál?
Hát ennyire durva kevés van...
De a sziklák szeme elég beteg volt, a bújócska is ijesztő volt, az árva is, de engem hiába "csak egy thriller" de Hugh Jackman fogságban filmje is megbotránkoztatott rendesen.
Viszont az ilyen explicit aberráltság ritka filmekben ami konkrétan kéjgyilkosságot, pedofiliát, nekrofiliát stb dolgoz fel ennyire nyers formában...
Eli Roth rendezett egy The Green Inferno című filmet, kvázi tisztelgés a Cannibal Holocaust előtt.
Persze semmi extra a film, én elvoltam rajta, de nem félelmetes. Gondoltam, ha tetszett a Cannibal Holocaust, hátha megér egy nézést.
Legfélelmetesebb, legnyomasztóbb film nem tudom. A Sziklák szeme (2006) kiskoromban elég para volt.
Jákob lajtorjája sem egy egyszerű film.
Nekem a kérdés elolvasása után nem film hanem helyszín ugrott be.
A kastély Az átok (1999) című filmből hát én onnan úgy elhúznék, mint a huzat ha valahogy odakerülnék. A filmnek van egy jó hangulat, de nem annyira félelmetes, az épület ami számomra a jobb horrorok közé teszi.
Eszembe jutott egy másik helyszín az Halálhajóból a folyosó, meg a Gravity Drive. Nagyon jó. Maga film, hát én szeretem, de csak egy gagyi Solaris horror verzió.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!