Az hogy lehet hogy pl wednesday a netfilxen nem érhető el magyarul max magyar felirattal de máshol meg simán tudom nézni szinkronnal?
Figyelt kérdés
be kellene állítani valamit?
mert nem lehet igaz hogy amiért fizet az ember ott nem lehet megnézni ráadásul saját sorozata nem csak ezzel a soroival vagyok így.
aug. 14. 18:47
1/5 anonim válasza:
Magyarra van állítva a Netflix? Magyarországi az előfizetés?
2/5 anonim válasza:
Lehet hogy nem vásárolták meg a magyar szinkronhoz a jogokat, vagy csak lejárt és nem hosszabbították meg.
3/5 A kérdező kommentje:
Igen magyar és van amit szinkronnal tudok nézni.
Szóval nem értem.
Néztem azt is hogy milyen nyelvre lehet még magyar nem volt pl wesensday de pl régi kedvenc monk a flúgos nyomazó sem lett szimkronnal fel téve.
aug. 14. 19:45
4/5 anonim válasza:
A vetítési jogok nem országra vonatkoznak, hanem szolgáltatóra, kiadóra. Ideértve a szinkront, feliratozást is. Hiába létezik magyarul, az nem jelent semmit.
5/5 anonim válasza:
A Netflix készítette a szinkront, a saját projektje, ez nem jár le neki így. Például A Kiábrándult királylánnyal már megtörtént, hogy valaki konkrétan ellopta a 2. szezon szinkronját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!