Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Milyen karate van a Cobra...

Milyen karate van a Cobra kai/Karate kolyokben?

Figyelt kérdés
Nemreg kezdtem el nezni a Cobra Kait,es meg joval regebben a Karate kolykot.Mindig is az a kerdes foglalkoztatott h milyen karate van benne

aug. 12. 19:56
 1/3 anonim válasza:
Nem megy a GOOGLE a gépeden? Shotokan és Tang Soo Do.
aug. 12. 20:54
 2/3 A kérdező kommentje:
Jah de van,csak nem adja ki amire kerestem.De az ert koszi:)
aug. 12. 21:15
 3/3 anonim ***** válasza:

Van abban minden, elég nagy a katyvasz. Tang soo do valóban benne van, sőt az egyik főszereplő, egy ideig gyakorolta is. 5. évadban az egyik mester gi-én még a kyokushin kanjit is felfedeztem. Ezen kívül taekwondo, de főképp, aminek én hívom, hollywood karate. Szép, látványos, sokat kiabálnak benne, de harcértéke 0.

Mozgás, a technika, és a seinchin kata amit sokat látni, az egyértelmű gojo ryu a Miyagi do-nál. Annyira, hogy az egyik részben, egy visszaemlékezésnél, a karate gi-n ott volt a gojo ryu karate emblémája is mindegyik karatékán.

Shotokant nem véltem felfedezni egy szereplőnél sem.

aug. 13. 06:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!