A Better Call Saul című sorozat végén Saul miért utasítja el a vádalkut és vall inkább be mindent?
Mert ez volt a forgató könyvben.
Egyébként lehet élve nem úszta volna meg.
Ha ő elvisz minden balhét és lezárják a nyomozásokat, akkor Kim-et nem tudják elérni.
Részletesen:
Van egy nem hivatalos spoiler etikett (amit ajánlani szoktak), ami szerint egy sorozatepizódot 1 hétig nem illik elspoilerezni, egy évadzárót 1 hónapig, és egy sorozatzárót 1 évig.
A BCS 2 éve ért véget, aki akarta az megnézhette időközben, ennyi után után képtelenség virágnyelven írni mindent, mert nehogy valaki megtudja.
Én még nem láttam egyik Star Wars részt sem. De azért kiröhögnének, ha minden ilyen kérdés alá beírom, hogy ne spoilerezzenek az elmúlt 50 évből.
#4 Csak annyit kellett volna odaírnia a kérdés elejére, hogy SPOILER. Vagy úgy fogalmazni, hogy "Better Call Saul - spoileres kérdés" vagy valami. Nem olyan rohadt bonyolult ám.
A spoiler etikettel meg kitörölheti mindenki, mert nehogymár az én k. anyámat, amiért nem néztem még meg minden sorozatot ami érdekel és 2023 előtt készült.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!