Deadpool & Rozsomák című film mennyire durva? Szex és erőszak terén?
Érdekel mennyi szexuális tartalom, és mennyi erőszak van benne?
Egy kedves ismerősömmel mennénk megnézni és nem tudom ez lesz-e a megfelelő. Én választok filmet 🤗 köszi
Marvel filmekben sosincs szex, kivétel az Örökké valók 10 másodperces szexjelenete, ahol csak annyit láttál hogy szerelmesen néznek egymásra.
Erőszak terén mindig PG13 kompatibilis (ami a magyar 12es karika megfelelője), különben sok nézőt veszítenének.
De 16 éve vannak Marvel filmek,nem hiszem hogy ezeket nem tudtad magadtól is.
Azt hallottam hogy van benne, az újban. Meg a 18-ás korhatarbol gondoltam
Akkor nincs, és nyugodtan nézhető?(szamomra)😁
1
Hát szerintem pont a Deadpool kivétel.Nem hinném,hogy az abban látható akciójelenetek,durva beszéd,szexuális utalások 12 karika kompatibilisek.
És hazánkban az első rész az 16 karikás volt ha jól emlékszem.
De ez a Deadpool & Rozsomák ha jól tudom 18 körös.
-------------------------------
Ha meg a sorozatokat is nézzük,akkor például a Megtorló az aztán végképp nem 12 éveseknek való.
Szex nincs benne csak utalások, Deadpool fenekének csapkodásán kívül azt hiszem, semmi szexuális tevékenység nincs.
A vér viszont folyik... ömlik! mindenhonnan, patakokban.
Fröcsög benne a vér minden felé, vannak benne levágott fejek, kibelezett emberek, trágárság orrvérzésig. Konkrétan szex jelenet nincs benne, de tele van a film a legdurvább szexuális utalásokkal.
Ha valaki annyira érzékeny, hogy egy szex jelenettől zavarba jön (vagy te attól, hogy veled együtt nézi), akkor ezek a poénok pláne nem illenek a találkozótokra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!