A Reszkessetek, betörők! csapdái közül melyik halálos és miért?
Valószínűleg valami ilyesmi lett volna a vége azoknak a csapdáknak a valóságban..
Nem néztem végig a linket, csak pár jelenetet, de amikor a lépcsőn a srác lábát átszúrja a “tüske” - Marv óvatosan lépkedett, ezért nem szúrta át a lábát, csak megbökte a talpát!
Amúgy: mikor Marv a pincelejáró jeges lépcsőjén leesik, fennáll az esély, illetve ha a 2. rész is számít, akkor az áramütés, magasról esve fejbevág egy tégla, meg amikor a lángoló fejeddel berobbantod a benzint...
Na igen, az a szerszámoskocsi a lépcsőn végigpattogás után kb. csak nekiborul a lépcső alján az ajtónak, aztán kész.
De ha belegondoltok, ez is, meg a többi csapda egy részének működése is, meg az, hogy nem halnak bele, gyakorlatilag rajzfilmhez teszi hasonlatossá ezeket a filmeket.
utobbi idoben kezdtem gondolkodni hogy ha ezeket hajlamos gyerek latja nem teszi e tonkre es azt hiszi hogy valosagban is "csak ennyi" tortenne
nekem is a teglas dolog ami nagson tetszik amilyen magasrol dobalgatja es amennyiszer
bennem is mindeg felmerul "komolyan a valosagban a tegla csak kis pirosodast okozna es minimalisnszedulest?"
vagyis ez az egy jelenet valosaghu lenne? (tudom hogy nem de a film ennel a jelenetnel annyira ezt sulykolja hogy teljesen bolondnak hiszinaz embert
akkor egy gyerek? nem azt fogja hinni hogy ha lat egy teglat kiprobalja azon aki nem szimpi neki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!