Netflixet lehet csak ugy, hogy 1 honapig fizetni vagy 1et nem enged csak tobb honapot?
Figyelt kérdés
3 honapja mondtam vissza elotte 1 evig kb hasznaltam, csak baratnom ravett az egyik sorozatra es megszeretnem nezni, de utana nem szeretnem tovabb hasznalni.aug. 2. 20:29
2/3 anonim válasza:
Szia!
A Netflixet csak havi szinten tudod fizetni. Tehát náluk nincs olyan, hogy féléves, vagy éves előfizetés. Legalább is Magyarországon biztosan nincs, más országokkal kapcsolatban nem vagyok tisztában.
Csináld úgy, hogy előfizetsz a Netflixre arra a csomagra, amire szeretnél, majd azonnal mond le. Tehát előfizetsz, és egyből menj is lemondani. Ezután az az egy hónap fog működni, amit előfizettél, és ha lejár, akkor az előfizetésed automatikusan leáll, és nem fogja vonni a pénzt.
3/3 A kérdező kommentje:
Rendben, koszonom szepen🥰
aug. 2. 22:06
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!