Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mi a véleményetek az Utódok:...

Mi a véleményetek az Utódok: Vörös felemelkedése filmről?

Figyelt kérdés

aug. 1. 11:10
 1/4 anonim ***** válasza:

Lányom nagyon rá volt zsongva, hogy ha lesz a 4. rész, nézzük meg. Kicsit lapos volt így, a régi főszereplők nélkül, szerintem jobb lett volna, ha ők is szerepet kapnak, még, ha nem is a fő szálon. (nyilván Carlos nélkül) De amúgy oké volt, a zenei betétek jók, összességében egynek elment.

Kicsit SPOILER

Kifejezetten tetszett, hogy a gonosz nem csak úgy gonosz és kész, hanem van oka, miért lett az, és ezen lehet változtatni. Ami egy kis csalódás, számomra a végéről hiányzott valami. Valahogy adta volna magát a történetben egy csavar, hogy Hamupipőke is benne volt nyakig a balhéban.

aug. 1. 12:13
 2/4 anonim ***** válasza:
Nekem tetszett. Nem fura hogy nem az eredeti cast van benne mert nagyon szerettem a világát. Több filmet is el tudnék még képzelni belőlük. A zenék meg a szettek nagyon jók voltak ebben a részben is. Nem csalódtam
aug. 1. 19:58
 3/4 anonim válasza:
Hat igazabol nem olyan rossz, de igy az eredeti szereplok nelkul nekem nem tetszett annyira. Boyce Cameron eltavozasa utan nem folytattam volna, a tobbi szinesz is nyilvan miatta nem jott vissza. Meg ez a Csodaorazagos dolog is nem ideillo (szerintem), meg eddig szo sem volt rola hogy Chadnek van egy testvere es ha lett volna is, nem emlitettek, hogy ilyen… hogy mondjam… kekek. Tehat szerintem nem a legjobb tul sok benne a felhajtas a semmire.
aug. 23. 17:20
 4/4 anonim válasza:
100%
Nekem összességében tetszett a film. Kicsit fura az eredeti cast nélkül, de szerintem teljesen érthető a dolog. Ez az első utódok film ahol az összes szám bejött nekem. A történet kissé fura, de élvezhető. És imádtam hogy a kedvenc karakterem (Uma) visszatért.
szept. 28. 22:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!