A Mi a véleményetek… kérdések rettentő unalmasak. aligha van mögötte valódi kíváncsiság.
Válaszom: semmire sem tartom a nevezett urat.
A filmjeit szeretem, az a korosztály vagyok, aki a filmjein "nőtt fel", pontosabban akkor voltam kamasz, fiatal felnőtt. Sose halunk meg; Szamba; Csocsó...
Szerepelt annak idején a Heti Hetesben, abban szerintem nem volt igazán jó, olyan szempontból, hogy nem tudott rögtönözve nagyon jókat vagy nagyon vicceseket mondani, emiatt kissé erőltetettek voltak a megnyilvánulásai (számomra).
De volt egy interjú vele, ahol pl. azt mondta: vagy rögtön értek meg valamit, vagy soha az életben. :)
Ezt a gondolatot nagyon értem.
Hogy magánéletileg milyen lehet, nem tudhatom, csak amit a hírekből lehet tudni. Megcsalta Pogány Juditot. :(
Pályája elején tök menő filmekben játszott, kár, hogy aztán átfordult kommerszekbe.
Kabaréjai ikonikusak, de egy idő után azok is megfáradtak.
Az Ámbár tanár úr szerepe jól állt neki, mert az eléggé groteszk figura volt. A többi filmje nekem nem tetszett, ripacskodónak tűnt.
Mint ember, nem tudom milyen, mint színész, középszerű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!