Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mi a legijesztőbb horror film...

Mi a legijesztőbb horror film szerintetek?

Figyelt kérdés

5 fős társasággal szeretnénk horrort nézni.

vagy a nagyon tipikus gyilkosok horrorjait néznénk (halloween,péntek 13, rémálom az elm utcában)

vagy valami nagyon ijesztőt (eltekintve a jumpscare-től)

mit ajánlotok?

2024. júl. 29. 11:04
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

A gyűjtő (2009)

Nem tudom hogy látáttok-e

2024. júl. 29. 11:29
 2/12 anonim ***** válasza:
85%
Élet gyógyszer függőként.
2024. júl. 29. 11:35
 3/12 anonim ***** válasza:
14%

Nincs olyan. Nem gondolod, hogy a készítők lejáratják magukat ijesztő filmmel.

Nézz akciót. Abban van minden.

Ami nagyobb baj, hogy azokat is tönkre teszik.

2024. júl. 29. 18:35
 4/12 anonim ***** válasza:
52%
Lehet nem is jött ki akciófilm az utóbbi 8 évben. Horror jött ki, amiben b*zik vannak. Ami önmagában is elég elég iszonyatos.
2024. júl. 29. 18:36
 5/12 anonim ***** válasza:
30%

Egy jó akciófilmben nincsenek b*zik.

Nem állami alkalmazott a főszereplő.

Nincs benne bosszú.

A kétkezes bunyó több benne, mint a lövöldözés.

2024. júl. 29. 18:44
 6/12 Moyralove ***** válasza:
Fehér éjszakák megterhelő inkább mint ijesztő
nov. 26. 00:48
 7/12 anonim ***** válasza:
Az előző hozzászólásomat javítom. Sem az nem ront semmit, hogy milyen a szereplők nem élete. Sem az, hogy a főszereplő mit játszik, vagy milyen beosztásban van. Már én sem tudom hogy értettem, de a film minőségére nem tudom milyen befolyással lehet, már magam sem tudom, hogy mért írtam. Bocsánatot kérek, nem csak mert butaság, hanem mert így utólag elég kötekedőnek tűnik. Bocsánat, hogy akkor ilyet írtam. Talán arra értettem, hogy sokszor van, hogy egy titkosügynök megy el harcolni gengszterekkel, vagy ilyesmi, de ez nem ront rajta, legalábbis én olyan téren nem értek a filmekhez, hogy a főszereplőnek mit kéne játszania. Az, hogy nincs benne bosszú, az egy nagyon jó dolog, egyedül ebben volt igazam. Jó, ha egy film úgy szórakoztató, hogy nincs benne olyan rossz dolog, ami rossz hatást kelt, igaz, nem értek hozzá, de saját érzéseimet mondom, és aszerint én nem szeretem az ilyen filmeket. Nekem nyomasztóak. A bunyó pedig ugyanolyan rossz lehet, mint a lövöldözés. A legjobb, ha nincs a filmben semmi ilyesmi. Ezért nem is szeretem az akciófilmeket. A legjobb, ha az ember nem néz tévét, hanem inkább örül a jóidőnek, amíg süt a nap, és nincs olyan hideg. És nincs jobb annál, ha valaki ki tud menni a napra, és élvezni tudja, mert télen ki tudja milyen rossz idő lesz, vagy legalábbis felhős, és biztos hideg is lesz. Szóval ne tévézzetek, hanem menjetek ki a jóidőbe, és éljetek egészségesen, imádkozzatok Istenhez sokat, kérjetek tőle bölcsességet, egészséget, szeretetet, és hitet, és imádkozzatok Istenhez, hogy tudjátok követni Jézus Krisztus szavait. Higgyetek Istenben, imádkozzatok Istenhez, kövessétek Jézus Krisztus szavait, és olvassátok az Újszövetséget.
nov. 26. 19:17
 8/12 anonim ***** válasza:

*nemi

Nyilván vannak, akiket zavar, ha túlságosan arra mennek rá, hogy kihangsúlyozzanak valamit az egyik szereplővel kapcsolatban. De vannak filmek, amiket valamelyik társadalomnak szánnak, és szerintem az nekik szól, akinek nem tetszik, az inkább ne nézze meg. Rossz, ha egy várt film nem olyan, és ha valamiért nem akarjuk megnézni. De inkább ne nézzük meg, minthogy végignézzük, és panaszkodjunk miatta. Ha egy film nem tetszik, akár az egyik szereplő nemi dolgai miatt, vagy akár teljesen más dolog miatt, akkor inkább ne nézzük meg a filmet. Nem kötelező megnézni a filmeket, sőt, az újabb filmeket nem is éri meg megnézni, szerintem a legjobb, ha nem tévénézéssel, és nem is számítógépezéssel töltjük az időt, hanem valami hasznos elfoglaltsággal, amivel akár még egészségesebben is élünk, ilyen a séta, vagy a sport, ami nagyon hasznos tevékenység. Imádkozzatok Istenhez, hogy ne hiányoljátok a tévénézést. Imádkozzatok Istenhez, hogy segítsen, hogy találjatok valami hasznos elfoglaltságot, Jézus Krisztus szavait követve, ami egészséges. Higgyetek Istenben, imádkozzatok Istenhez, kövessétek Jézus Krisztus szavait, és olvassátok az Újszövetséget.

nov. 26. 19:30
 9/12 anonim ***** válasza:
Bocsánat, hogy nem a kérdező kérdésére válaszoltam. Fontosabbnak láttam más dolgokat elmondani, amik hasznosabbak, amik hasznosak. A horrort nem szabad nézni. Csak sok rossz dolog történik benne. Nem tudom mért leterjedt, szerintem nem szabadna ilyeneket nézni. Ne nézzetek tévét, és ne számítógépezzetek. Sportoljatok, mozogjatok a szabadban, ahol süt a nap, és ahol emberekkel is beszélgethettek, ne a tévé előtt üljetek. Imádkozzatok sokat Istenhez, hogy segítsen, hogy sportolás közben ne legyen baj, és hogy ne érjen senkit baleset. Imádkozni kell Istenhez, csak ezt lehet csinálni. Horrort, meg sok borzasztó dolgot, pedig nem szabad nézni. Imádkozzatok Istenhez, hogy adjon bölcsességet, egészséget, szeretetet, türelmet. Imádkozzatok Istenhez, hogy ne érjen senkit baj, hanem segítsen. Imádkozzatok Istenhez, hogy tudjátok követni Jézus Krisztus szavait. Higgyetek Istenben, imádkozzatok Istenhez, kövessétek Jézus Krisztus szavait, és olvassátok az Újszövetséget.
nov. 27. 20:23
 10/12 anonim ***** válasza:
*elterjedt
nov. 27. 20:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!