Mi a legijesztőbb horror film szerintetek?
5 fős társasággal szeretnénk horrort nézni.
vagy a nagyon tipikus gyilkosok horrorjait néznénk (halloween,péntek 13, rémálom az elm utcában)
vagy valami nagyon ijesztőt (eltekintve a jumpscare-től)
mit ajánlotok?
A gyűjtő (2009)
Nem tudom hogy látáttok-e
Nincs olyan. Nem gondolod, hogy a készítők lejáratják magukat ijesztő filmmel.
Nézz akciót. Abban van minden.
Ami nagyobb baj, hogy azokat is tönkre teszik.
Egy jó akciófilmben nincsenek b*zik.
Nem állami alkalmazott a főszereplő.
Nincs benne bosszú.
A kétkezes bunyó több benne, mint a lövöldözés.
*nemi
Nyilván vannak, akiket zavar, ha túlságosan arra mennek rá, hogy kihangsúlyozzanak valamit az egyik szereplővel kapcsolatban. De vannak filmek, amiket valamelyik társadalomnak szánnak, és szerintem az nekik szól, akinek nem tetszik, az inkább ne nézze meg. Rossz, ha egy várt film nem olyan, és ha valamiért nem akarjuk megnézni. De inkább ne nézzük meg, minthogy végignézzük, és panaszkodjunk miatta. Ha egy film nem tetszik, akár az egyik szereplő nemi dolgai miatt, vagy akár teljesen más dolog miatt, akkor inkább ne nézzük meg a filmet. Nem kötelező megnézni a filmeket, sőt, az újabb filmeket nem is éri meg megnézni, szerintem a legjobb, ha nem tévénézéssel, és nem is számítógépezéssel töltjük az időt, hanem valami hasznos elfoglaltsággal, amivel akár még egészségesebben is élünk, ilyen a séta, vagy a sport, ami nagyon hasznos tevékenység. Imádkozzatok Istenhez, hogy ne hiányoljátok a tévénézést. Imádkozzatok Istenhez, hogy segítsen, hogy találjatok valami hasznos elfoglaltságot, Jézus Krisztus szavait követve, ami egészséges. Higgyetek Istenben, imádkozzatok Istenhez, kövessétek Jézus Krisztus szavait, és olvassátok az Újszövetséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!