Írnátok pár Halloween témájú horrorfilmeket?
Én is jobban be tudok sz@rni a természetfelettitől(utolsó vagyok), a véresek csak durvák.
Halloween témában nincs ilyen sajna, de ha ajánlhatok akkor nézd meg az 1408-at, a pihenő a pokolban-t és az árnykép című filmet, szerintem mind eléggé durvák.
Ugyan ez nem Halloween témájú, de mivel én is szeretem a természetfelettis-horrorokat, elég sokat láttam.
Egyet nem bírtam a mai napig megnézni: Harag a címe, és japán horror. 2x adták tv-be, egyszer éjjel, és egyszer d.u. (nem tudom hogy adhatták le d.u. mivel 18-as), de képtelen voltam végignézni, nagyon megijesztett:D
Most ezt keresem neten, újra neki akarok állni, de sehol sem találom sajnos:(:(:(
Viszont ha jót akarsz röhögni egy horroron ajánlom a Pokolba taszítva c. filmet:D 2x láttam, végig folyt a könnyem a röhögéstől, olyan mint egy félresikerült tom és jerry rajzfilm XD
utolsó: láttam mindkettőt, A harag egy-két perce ijesztő, csak a története nem tetszik, elég unalmas. olyan, mintha már egy 20éves, kezdetbeli horror lenne.:D de ha azt nézzük, hogy japán film nem is olyan rossz.
utolsó előtti: köszönöm az ötleteket.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!