Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mi a véleményetek a legújabb,...

Mi a véleményetek a legújabb, G5-ös My Little Pony-ról?

Figyelt kérdés

júl. 26. 16:34
A kérdező szavazást indított:
Szeretem
Nem szeretem
1 szavazat
 1/2 anonim ***** válasza:
Gyerekkoromban hatalmas rajongója voltam mindenféle póninak, viszont ez a széria nekem már túl sok. Túlságosan modernizálva vannak, ami szerintem egy pónis mesébe pont nem kellene.
júl. 26. 17:11
 2/2 anonim ***** válasza:

A 2021-es filmet imádtam. Az azt követő sorozat (Make Your Mark/Hagyj nyomot magad után) bár elég gyengén indult, de összegészében egész jó volt, noha a film színvonalát a legnagyobb jóindulattal is legfeljebb csak nyomokban hozta.

A Tell Your Tale első szezonja még könnyed kiegészítésnek elment, a 2024-es második évadáról viszont ne is beszéljünk. A legtöbb új rész 5 éves kor felett gyakorlatilag nézhetetlen/értékelhetetlen, még átlagos gyerekmeséhez képest is infantilis és agyzsibbasztóan logikátlan katyvasz lett az egész.

Ha bárkinek kétségei lennének, íme a legújabb epizód:

[link]

Úgyhogy részemről én azt mondanám, hogy SzereTTem, amíg a 3D sorozat tartott. Messze nem volt tökéletes, de volt benne potenciál. Viszont a filmet, és néhány epizódot leszámítva, az újranézhetősége így is jócskán alulmarad a G4-ral szemben. Utóbbi felnőtt fejjel is teljesen élvezhető, míg a G5-ból jóformán csak a filmet tudom nyugodt szívvel az egész család számára értékelhető szórakozásként ajánlani.

júl. 26. 21:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!