Mi a film /sorozat címe?
Figyelt kérdés
Sziasztok! 2017 körül láthattam ezt a filmet a tv-ben (félig tudtam megnézni, mert akkor vége lett) éppen kapcsoltam más műsorokat, és akkor megláttam. Egy nő sír a férje miatt, mert valamit tett, és aztán a férje megpofozza, és aztán a gyerekük meglátta. A férfi elment, aztán próbál felállni, de nem tudott, de volt ott egy zongora, és neki dőlt és sírt. Aztán a gyereke odajön hozzá. Másnap elviszik elmegyógyintézetbe, mert valami baja van. A férjétől elköszön a gyereke meg sír utána és ő is sír :( és elmegy a lovaskocsival. Az elmegyógyintézetben az ablakból látja, hogy a férje megcsalja egy másik nővel, és a szeme elkezd homályosodni, és sírt. Aztán jött a reklám, és nem akartam nézni a reklámot, ezért átkapcsoltam, mert unalmas volt. Aztán visszamentem, de olyan hülye voltam, hogy nem tudtam, melyik csatornán van, vagyis a számot nem jegyeztem fel. Nagyon szomorú voltam, hogy nem tudtam meg, mi történt ezután, és hogy mi lett a vége a filmnek. Amúgy lehet, hogy sorozat volt. Ja, és ilyen 18. századi volt, mármint a hangulat benne és az öltözet meg stb. Nagyon hálásan megköszönném aki meg írja nekem hogy mi a címe ennek, mert 7 éve hogy kíváncsi vagyok rá minden évben :)júl. 25. 17:45
1/2 anonim válasza:
Zongora, 18.század (bár ez 19.századi), férfi, nő.... A zongoralecke?
2/2 A kérdező kommentje:
Sajnos nem jó most kerestem rá :(( de nagyon köszönöm hogy segített !
júl. 25. 19:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!