Miért nem jelenik meg egy csomó sorozat a Netflixen a Tévén?
Van. Miért is kellene ezeknek megjelennie bárhol is az eredeti helyét kivéve? Mi indokolja?
A streaming és tévé nagyon költséges valami. Csak olyant vesznek meg, ami nagy tömegeket vonz, de abból sem mindent. Te sem vásárolsz be tonnaszám dolgokat, mert mondjuk akciós.
Van egy keretösszeg, ami rendelkezésre áll, és azt próbálják úgy elkölteni, hogy a többszöröse jöjjön vissza.
Tévékre külön kitérek: Nézd meg mik mennek tömegesen: ezer éves filmből van sok. Ezekre már semmit, vagy csak keveset kell fizetni vetítésenként. Piadone óta rengeteg új film született, de nem veszik meg drágán, amikor kevés pénzből meg lehet úszni, és van néző is.
De annak ellent mond, hogy nem az a gond, hogy Magyarországon nem elérhető.
Azt kellene megnézni, hogy app-nál mi van beállítva. Én nem tapasztaltam ilyen elérést, pedig több gépen, tévén, telefonon, táblagépen is nézek filmeket. Ha konkrét címet kapnék, akkor ellenőrizném, hogy valóban annál is így van.
Elvileg nem lehetne, kivétel ahogyan írtam, területi beállítások.
Régebben egy Netflixes kérdésnél írta valaki, hogy a felület nyelvét állítsa át angolra, és akkor már el fogja érni a kereset programot (csak magyarul nem).
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!