Family Guy cenzúra?
A Super TV2-n egy ideje minden káromkodást kisípolnak!
Azóta van ez kb mióta céloznak is több epizódban arra,hogy átvette a Disney a sorozatot!
Létezik,hogy a Disney miatt van ez,vagy a Super TV2 magán akciója? Elég idegesítő egy ilyen jellegű sorozatban,hogy sípolnak egy részben 20*..
Elírtam,nem a Super TV2-n megy,hanem a TV2-Comedyn.. De egy kutya!
Egyébként sajnos én is erre gondoltam! De valahol reméltem,hogy nem ez van a háttérben! Azért ez már túlzás!
Mi jön még?
Ezeknél a tvknél, streamingeknél így van ez, nem tudom én se teljesen mi lehet a háta mögött, de én nem az tv csatornát mondanám hibásnak, mivel a Family guy ha angolul a fox /disneyn-on nézed ott is cenzúrás, de az adult swim csatornán már nem, és emlékszem torrentre felkerül a cenzúra mentes verzió is, az adult swimes, csak nem egyből, hanem késleltetve
A rick and morty-nál is ez a helyzet, ott is a hmax-os verzió cenzúrás, míg az adult swimes nem
Azt sajnos nem tudom hogy a cenzúra mentes dolgokat kiadnák-e valahol itt magyarul tv csatornákon, úgy tudom Adult swim nincs Magyarországon elérhető. Szóval szerintem inkább attól függ hogy a tv2 honnan vette meg az anyagot, mert ha adult swimtől venné akkor tuti cenzúra mentes lenne, lehet mostanában váltott át, nem tudom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!