Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Family Guy cenzúra?

Family Guy cenzúra?

Figyelt kérdés

A Super TV2-n egy ideje minden káromkodást kisípolnak!

Azóta van ez kb mióta céloznak is több epizódban arra,hogy átvette a Disney a sorozatot!

Létezik,hogy a Disney miatt van ez,vagy a Super TV2 magán akciója? Elég idegesítő egy ilyen jellegű sorozatban,hogy sípolnak egy részben 20*..

júl. 18. 23:14
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem a Disney az oka, hanem azok az okostojások, akik miatt minden reklámblokk előtt be kell mondani egy ideje hogy "12 éven aluliak számára nem ajánlott". Kormányközeli fontoskodás, ha már semmi hasznosat, értelmeset nem tudnak csinálni, mert mindenhez hülyék, de kell valami látszat tevékenység amire felvehetik a sokmilliós fizetést.
júl. 18. 23:18
 2/3 A kérdező kommentje:

Elírtam,nem a Super TV2-n megy,hanem a TV2-Comedyn.. De egy kutya!

Egyébként sajnos én is erre gondoltam! De valahol reméltem,hogy nem ez van a háttérben! Azért ez már túlzás!

Mi jön még?

júl. 18. 23:26
 3/3 anonim ***** válasza:

Ezeknél a tvknél, streamingeknél így van ez, nem tudom én se teljesen mi lehet a háta mögött, de én nem az tv csatornát mondanám hibásnak, mivel a Family guy ha angolul a fox /disneyn-on nézed ott is cenzúrás, de az adult swim csatornán már nem, és emlékszem torrentre felkerül a cenzúra mentes verzió is, az adult swimes, csak nem egyből, hanem késleltetve

A rick and morty-nál is ez a helyzet, ott is a hmax-os verzió cenzúrás, míg az adult swimes nem

Azt sajnos nem tudom hogy a cenzúra mentes dolgokat kiadnák-e valahol itt magyarul tv csatornákon, úgy tudom Adult swim nincs Magyarországon elérhető. Szóval szerintem inkább attól függ hogy a tv2 honnan vette meg az anyagot, mert ha adult swimtől venné akkor tuti cenzúra mentes lenne, lehet mostanában váltott át, nem tudom

júl. 19. 10:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!