Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Ki ismeri ezt a filmet? A fő...

Ki ismeri ezt a filmet? A fő témája az anya-fiú függés, megfűszerezve a fiatalkori nem identitás zavarával!

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Pár évvel ezelőtt egy tv csatornán láttam egy filmet, amit azóta is keresek! A filmnek a végét láttam és nagyon remélem, hogy valaki ráismer, mert számomra nagyon fontos lenne, hogy megtaláljam ezt a filmet. Ezeket tudom róla: nem egy modern film, de nem is ősrégi, szerintem a 90-es évek filmjei közé tartozik, de nem vagyok benne biztos. Valószínűleg egy vidéki városban játszódik, középiskolás korúakról szól és konkrétan egy fiatal fiúról van szó benne, akit nagyon függésben tart az anyja, uralja őt, befolyásolja. A fiú össze akarna jönni egy lánnyal, de az anyja ebbe is beleszól, ugyanakkor a fiú vonzódást érez a fiúk iránt is, de végül a lánnyal marad. Egy jelenet rémlik konkrétan, amikor egy esti házibuli után a srác beül az autójába és egy fiúval csókolózik.

Sajnos ennél többet nem tudok a filmről mondani. :( Viszont ha tudtok ilyen anya-fiú kapcsolatról szóló hasonló filmeket, akkor írjatok címeket és hátha köztük megtalálom az enyémet is! (kivéve a Magamra találva)

Előre is köszi a segítséget! Légyszi ti is gondolkozzatok egy kicsit!

2010. okt. 31. 22:51
 1/4 anonim ***** válasza:
Érdekesnek hangzik, lehet én is megnézném.
2010. okt. 31. 22:56
 2/4 anonim ***** válasza:
Nekem udvaros Dorottya egyik filmje ugrott be, a címe Nyugalom. Ennek a története hasonlít rá legjobban. Bár ez 2008-as film...
2010. okt. 31. 23:14
 3/4 anonim ***** válasza:
Emlékszem egy hasonló filmre, amit adtak a tvben anno, ennek Otthon a világ végén volt a címe, Colin Farrellel a főszerepben, nem biztos hogy ez az, amit keresel, de ebben is volt ilyen fiúk csókolóznak dolog.
2010. nov. 1. 09:59
 4/4 anonim ***** válasza:

Savage Grace.

Ez egy 2007-es film Julianne Moore játszik benne. Sztem nem az, amit keresel, de hasonló. Itt is biszex a fiú és elég beteges kapcsolata van az anyjával. Marha jó film sztem.

2010. nov. 1. 12:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!