Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mi a film címe, amiben egy...

Tusi8862 kérdése:

Mi a film címe, amiben egy házaspár gyerekét megöli egy pedofil és a pár ugyanazt csinálja a férfival, mint amit ő tett a gyerekkel?

Figyelt kérdés
De van nálunk újraélesztő, ha a férfi elájult, akkor visszahozzák. Végig ott a kislány fényképe. A film végén kiderült, miután a férfi meghal, hogy végig ártatlan volt.
júl. 16. 23:28
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
12%
A bánat néz ilyen förtelmeket.
júl. 17. 00:09
 2/11 anonim ***** válasza:
Na ha most véletlen felkeltette a kíváncsiságom és meg akarnám nézni... jól lelőtted a csattanót :D
júl. 17. 00:11
 3/11 A kérdező kommentje:
Hát bocsi. Nem akartam spoilerezni, de a lehető legtöbb infót le akartam írni, ha valaki esetleg tudja. Nemrég láttam hasonló filmet és teljesen véletlenül jutott eszembe, hogy anno láttam hasonlót és megnézném, ha tudnám a címet. Hát...talán lesz valaki okos, aki tudja...
júl. 17. 00:27
 4/11 A kérdező kommentje:
Az első hozzászólóbnak pedig, van olyan film, mint Bosszú szeretetből és teljesen helyén van a film, nagyon jól megcsinálták. Ez is hasonló igazság szolgáltatás film, mivel a zsaruk általában semmit nem csinálnak, így aki elég tökös, az kezébe veszi a dolgokat. Ha valaki rosszat tesz egy emberrel csak akkor érti meg mit tett, ha vele is ugyanazt csinálják. Az, hogy az adott illető a filmben éppen ártatlan volt, az extra szívás és szomorú, de mint film, jó volt.
júl. 17. 00:31
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
7 nap megtorlás (2010) ??
júl. 17. 00:38
 6/11 A kérdező kommentje:
Lehetséges! Régen láttam már. Holnap letöltöm és megnézem ez -e az, de hogy az apa sebész ez ismerős. Köszi szépen!
júl. 17. 00:44
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Van egy hasonló 'The Tortured' című film is, úgylátom az is 2010-es
júl. 17. 00:50
 8/11 A kérdező kommentje:
Fúh...azt hiszem ez lesz az! Holnap, illetve már ma kiderül. Nagyon szépen köszönöm a fáradozást. 👍
júl. 17. 01:02
 9/11 anonim ***** válasza:
A Black Mirrornak is van ilyen része: Fehér medve címmel.
júl. 18. 12:02
 10/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
júl. 26. 21:30
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!