Miért vetítik folyton a Bud Spenceres filmeket?
A 70-es évek környékén volt egy kabarészám arról, hogyan vásárol filmet a magyar tévé. Hosszú, nem írom le. A poénja: doboz nélkül nincs? Tk. ingyen. Csak a dobozt kell kifizetni.
Nagyon sok régi film azért fut (és más műsorok is), mert nem kell érte fizetni, vagy csak keveset. A filmes értékesítés országfüggő, az árat befolyásolja a nézők száma. A magyar piac kicsi. És ezek a sorozatok csak nálunk voltak annyira népszerűek, hogy az ismétlések nélkül is sokan idézni is tudnak belőlük.
Nem unalmas. A kérdés kapcsán meg totál hiányérzetem van, mert már azt se tudom, hogy mikor láttam utoljára bármelyik filmjét is a tv-ben.
Inkább az olyan celebes önajnározó f*szságokat kéne páros lábbal kirúgni a műsorok közül és helyettük akár régebbi, akár újabb filmeket levetíteni. Ha már anyagi oldalról közelítjük meg a csatornák fenntartását…
és mindig lesznek akik még nem látták...
a 20 évesek sem láttak minden 2000-es meg előtte készült filmet...
Mivel a kereskedelmi tèvèzès leszálló ágban van, igy egyrèszt az idősebb korrosztályt cèlozzák a műsorokkal, túlnyomó rèszt úgy is ők nèzik.
Másrèszt meg az olcsó licenszeket használják, ès ha már valami ki van fizetve, akkor tolják 25-jère is mint a hülye 😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!