Ki a kedvenc és a legutáltabb karakteretek a The Boys sorozatból, és miért?
Annie az egyik legutáltabb számomra, az új évadba az arca úgy néz ki mint valami szörny aki a horrorfilmekből szabadult ki, amikor ő van a képernyőn javaslom ne állítsd meg a részt, és még a karakter is sírós nyápic lett az évadba, erejét se tudja használni mert sírdogál
A másik a Frenchie, mostani évadban őt is elrontották, b*zi lett, siránkozik végig, Kimiko is siránkozik de ő legalább ki áll a dolgokért amiben hisz, Frenchie meg egy kis k*cs*g lett
Nekem Butcher, Homelander (Hazafi), Hughie a kedvenc
illetve aki még mindig jó karakter az Mother's Milk, nem tudom hogy van magyar szinkronba a neve, talán Anyatej?:D
őt is sajnálom milyen változásokon ment keresztül erre az évadra, előzőkbe volt szakálla bajusz helyett, meg hát ki volt gyúrva, most meg kis vékonyka lett az élőbb említett bajusszal, ehj de eléggé roncsnak néz ki szegény, de még mindig király karakter ő is
Többi mellék karakterrel nincs bajom, tökjók.
Már én is hiányolom a Nadiát!
Így írták meg ez van! 🙃
Kedvencem Soldier Boy, igen, egy szemétláda (ő is), de ő volt az egyetlen, aki tartotta (volna) magát az ígéretéhez, bármi is történjen. Butchert is bírtam nagyon, de őt már annyira nem talán.
Legutáltabb karakter? Stormfront ugrik be most.
Homelander pedig az a karakter, akit egyszerre utálok, sajnálok, és kedvelem, de utóbbit igazából csak amiatt, mert a színész kegyetlen jól játssza, nem azért, mert szimpatikus lenne. 😄
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!