A Vad Angyal című sorozatot eredetileg hogy adták?
Figyelt kérdés
Csak mert olvastam, hogy a TV2 legelőször felezve adta a részeket. A sorozat ugye 270 részes, tehát ha ez a felezős dolog igaz, akkor dupla annyit is ment a sorozat?júl. 10. 23:42
1/4 anonim válasza:
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, nagy segítség volt ez!
júl. 11. 09:04
3/4 anonim válasza:
én a tv2-n néztem
volt,aki "csigakettesnek" hívta. az a rokonom erdélyi volt, lehet, hogy náluk is volt másik 2-es csatorna, asszem itthon,Mo-n meg volt anno valami pereskedés is, mert az m2 már létezett, amikor bejött a tv2, és az m2-t picit zavarta, hogy már van egy kettes csatorna,ő, és akkor most jönne egy másik.
csak rémlik,hogy volt ilyen,nem biztos,hogy volt.
Amúgy,érdekességképpen,Erdélyben/Romániában az a csatorna úgy nézett ki, hogy hol az Rtl klubról jött be egy műsor, hol a TV2-ről, tehát így asszem felváltva, és a híradó meg, azt hiszem, 1-2 hónap késéssel volt.
Nem biztos,hogy mindenre pontosan emlékszem, bocsi, ha nem.
4/4 anonim válasza:
*De amúgy menő,hogy fogható volt magyar csatorna,most is biztos van,és most is biztos menő. ♥ :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!