Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Fiúk is nézték/ nézik a Soy...

Fiúk is nézték/ nézik a Soy Lunát?

Figyelt kérdés
Mert tudom, hogy a lányok imádják/ imádták, de fiú aggyal nem tudok gondolkodni, kíváncsi vagyok, hogy nézték-e akár tv-n, akár neten, vagy esetleg pl aki hallott róla, esetleg mondjuk pl "túl csajosnak" találta, és megijedt tőle. :) Hogy volt-e olyan. :) Vagy akár pl nemtom, hogy hallottak-e erről a sorozatról, volt-e beszédtéma, ajánlották-e egymásak fiúk is pl suliban a barátaiknak, vagy akár titkolják, hogy nézték. :D XD

júl. 10. 22:56
A kérdező szavazást indított:
Igen, folyamatosan követtem
Néha, mikor pont az ment,belenéztem,akkor amúgy tetszett
Még nem is hallottam róla korábban, ezen kérdés előtt.
Szerettem, de ha valaki rákérdezett volna, eltitkoltam/tagadtam volna
Igen, ajánlanám is más fiú-haveroknak is/ Igen, ténylegesen ajánlottam is már.
Túl csajosnak találtam, nem néztem
Túl csajosnak találtam, de néztem.
Rendszeresen nem követtem, de mikor láttam, hogy az megy, mindig szeretettel, örömmel néztem
Nemtom, jó-e, mert mikor bejött a tv-ben, elkapcsoltam.
Egyéb
6 szavazat
 1/4 anonim ***** válasza:
én nem ismerem. de kiskoromban volt hogy néztem "lányosabbat" a tévében (bár belegondolva csak a szereplők voltak lányok, és fiúknak is nézhetőek)
júl. 12. 02:30
 2/4 anonim ***** válasza:
Nem, még soha életemben nem láttam, és nem azért mert “lányos”, hanem mert szimplán unalmasnak tartom.
júl. 12. 10:45
 3/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigieket :)

#2, Látod? :) Ha láttad volna,nem tartanád unalmasnak. :) A legelső két rész amúgy még sosem szokott lenni a legizgalmasabb a sorozatoknál, az még csak az a rész, hogy valahogy el kell indítani a sztorit, egy új történetet. :) Szóval azon picit még érdemes lehet továbbhaladni. :) Ha meg akarod állapítani egy soriról, hogy jó-e. :) Mert az indulás mindig nehéz, hogy be akarsz vezetni egy új sorozatot. :) Nem feltétlenül lehet/ kell egyből belecsapni a lecsóba. :)

júl. 12. 11:43
 4/4 Vinkó Márton ***** válasza:

3: Ez így van.

Mellesleg én fiú vagyok és végignéztem az egész sorozatot, méghozzá egy favoritként... ;)

júl. 16. 02:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!