Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Hogyan lehetek színész?

Hogyan lehetek színész?

Figyelt kérdés

Még kiskorú vagyok, de a szüleim támogatnak.

Járok színjátszó szakkörre és általában fő/sokat szereplő karaktereket játszok. Mindig az a visszajelzés hogy jól mozgok a színpadon.

Táncolni alap szinten tudok, énekelni viszont semennyire sem. Tudom hogy ez színészeknél alap elvárás, de engem inkább a filmes világ érdekel, és a legtöbb filmben éneklésre nincs is szükség.

Castingon még nem voltam, egyszer online, de ott elég hamar kiestem (nem is nagyon volt esélyem mert rengetegen voltak, köztük tapasztaltak is)

Nem álmodozok olyan baromságokról hogy majd Amerikai csillag leszek vagy ilyenek, csak érdekelnek a forgatások és a szereplés. Nagyon nehéz castingot találni mert szinte mindenhol csak a tapasztaltakat keresik. De mégis hogyan lesz valaki tapasztalt? Mármint ha minden szerephez csak profikat keresnek. Hol érdemes nézelődni?

júl. 9. 16:36
 1/1 anonim ***** válasza:
79%
Az a baj nem elég egy szakköre járni. Filmszínészképző iskolába kellene menned.
júl. 9. 18:53

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!