Melyik filmben van ilyen?
Figyelt kérdés
Olyan filmet keresnék, amiben egy nő megsérül és kiégetik a sebét tüzes vassal.#Tüzes vas
júl. 2. 13:28
2/6 anonim válasza:
olyan már több filmben volt, hogy a vérzést így állították el
3/6 A kérdező kommentje:
De pl melyikben?
júl. 2. 17:01
4/6 anonim válasza:
A bosszú - Revenge (2017) - itt sörös dobozzal égeti ki ha jól emlékszem
Kelepce - Deadfall (2022) - itt valami járgány motorjával csinálják
A szolgálólány meséje - Ez egy sorozat, 4. évad környékén égetik ki a sebét a nőnek, nem tudom már mivel
Jane a célkeresztben (2015) - itt puskaporral égeti ki:D
5/6 A kérdező kommentje:
A szolgálólány meséjében pontosan hányadik rész az? Mert végrgnéztem a 4. évadot, de egyikben sem láttam
júl. 2. 18:57
6/6 Közveszélyes Kontár válasza:
tomb raider ben megtetszett jelenet?
jatekokbol ezt hianyolom hogy jatekkozben serulesekre nagyobb hangsulyt fektetnenek, kovetkezmenyeket
nem csak az hogy visszatoltodik HP es kesz
kaland meg rpg jatekokban ez nagy hiany
foleg ugy hogy vanak benne reszek serules animacio korrol de inkabb atvezeto szakaszokban, santikalas, ajulas, latasromlas stb. meg foleg hangok
biztos nehez megcsinalni de nagyon novelne elmenyt beleelest
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!