Melyik rajzfilmsorozatban volt ez a rész?
Egy nagyon régi animációs sorozatra gondolok (konkrétan grafikailag a Frédi + Béni korszak), szóval elsősorban a régi motorosokhoz fordulnék. Sem a címére, sem a karakterek nevére nem emlékszem, csak arra, hogy egy rövid fekete hajú, megtermett manus volt benne, aki egy házon osztozott egy macskával meg egy egérrel (NEM TOM ÉS JERRY!!!!). Az epizód, amit annak idején láttam belőle (és most keresném), többnyire a zabálásról szólt, hiszen az elején főzött a mogorva manus. A közepén volt egy jelenet, ami miatt a manus mindenféle kajának nézte a macskát és meg akarta enni. Az epizód vége maradt meg a legjobban: A macska meg az egér, kezükben egy almával fölszálltak egy iskolabuszra, amely amikor elindult, az ablakán kiesett az alma csutkája (asszem az egér ette meg), a manus pedig elégedetten felfalta az almacsutkát, ezzel végződött. A manus neve valami Éhes/Édes volt (legalább is magát úgy aposztrofálta)
Ha valaki tudja, melyik sorozatban volt ez, SOS, írja meg minél hamarabb!
Nem vagyok biztos benne, hogy tényleg így volt, mivel nagyon rég láttam, de mintha az rémlene, hogy a macska barna színű volt, az egér meg talán szürke. Asszem nem volt ruhájuk és két lábon is tudtak járni. Hogy beszélni tudtak-e, az jó kérdés! Mivel az epizód végén (erre emlékszem) együtt szálltak fel egy iskolabuszra, talán kijöttek egymással. De ha jól emlékszem, nem is ők voltak a főszereplők, hanem a fent említett ember és az "étkezési problémái" legalább is ebben a részben. Az emberről azt kell tudni, hogy arcra kissé hasonlított Frédihez, csak nem ősember volt, hanem normál ember. Ugyanúgy fekete haja volt. Magasabb volt, mint Frédi és ha jól emlékszem, az epizódban kékes ruha volt rajta. Lényeges lehet még itt, hogy nem volt családja, csak a macska meg az egér élt vele egy házban. Mániákusan szeretett zabálni és talán az volt a konfliktus benne (pl. megzavarodott, a macskát kolbásznak meg sütinek látta és el akarta kapni és megenni), hogy a macska meg az egér az ő kajáját is gond nélkül felfalták, mert ők is elég falánkak voltak (hogy el voltak-e hízva, azt nem tudom, az ember valamennyire testes volt, de nem volt annyira dagadt). Most ennyire emlékszem belőle, ha eszembe jut még valami, szólok!
Egyébként először a Herman & Katnip jutott eszembe, grafikailag helyt is állna, de egy olyan részét sem találtam még, amiben akár egyetlen ember is lett volna, abban lehet nem is voltak emberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!