Keresem a vágatlan, Mel Gibson rendezésében készült Passió című filmet, hol találom meg?
Amikor Pilátus mossa kezeit, és azt mondja, hogy nem én akartam megölni. A vére rajtatok, és a Máté evangéliumában található zsidó törvénytudók válasza hangzik: “Vére rajtunk és fiainkon”…
Ez a zsidóknak nem igazán tetszett, ugyanis a zsidókat sokan hibáztatták Krisztus haláláért és ez komoly hátrányt jelentett régen azoknak az embereknek. Ezért antiszemitizmussal vádolták Mel Gibson-t, ezért kivette ezt a pár másodpercet a filmből.
Az én véleményem szerint a történelmet nem szabadna átírni azért, hogy néhány őrült ne csorbítsa egy nemzet hírnevét, megítélését!!!!
Kikerülne Néró, hisz rómaiak megítélését sértené. Ahogy Hitler és a zsidógyilkosságok a Németek hátránya miatt, és így tovább, Kuba, Egyiptom, Észak-korea stb…. Az egész történelmet vagy átírni kellene, vagy eltörölni, mert valamikor valamilyen elborult emberek hülyeségeket csináltak és ez a mai nemzetek becsületét sértené🤯🤯
Értelmetlen, és agyatlan gondolkodás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!