A Holidayban nekem a romantikussága tetszik. Nem az a felhőtlen röhögés. De lehet, szentimentális vénember vagyok. Csupa nagyon jó szereplő. Jól meg lett csinálva.
Számomra a reszkessetek talán az abszolút nulla pont, aminél rosszabb vígjátékot már nem lehet összebarmolni.
A rendőrakadémia első része még elment, de amikor megjelent az az idióta rikácsoló figura (Zed), onnantól számomra nézhetetlen, és csak romlott.
Oscar
A smaragd románca
Az ördög jobb és bal keze
-Jöttünk, láttunk, visszamennénk 1,2
-Terhes társaság
-Horrora akadva 1,2,3
-Tapló Télapó
-Kőagy őrnagy
-A tökös, a török, az őr meg a nő
-Jószomszédi iszony
-Kegyenc fegyenc
-Starsky és Hutch(2004)
-Agyő, nagy ő!
-Másnaposok
-Nemzetbiztonság Bt.
Nekem személy szerint ezek:
-Dumb és Dumber
-Johnny English
-Csupasz pisztoly
-A sziki szökevény
#9 vagyok. #11 válaszára reagálva: a Holiday meg pár másik hasonló film nekem se a nevettetésük miatt tetszik, ilyen szempontból nagyon átlagosak, de attól függetlenül vannak bennük vígjáték-elemek, hivatalos vígjáték-kategóriák, így kár lett volna kihagynom, hiába nem az a “sírva röhögős” -fajták!
A Reszkessetek betörők és a Rendőrakadémia viszont igen, nagyon ott vannak a csúcson, de ha valakinek nem jönnek be, az egyéni ízlés és vélemény!
Kellék feleség
Kavarás
Családi üzemek
Rossz anyák
Tudom, nem menő hogy magyar filmet említsek, de:
Csapd le csacsi,
Magyar vándor
Üvegtigris
Én vagyok Jeromos
Indul a bakterház
Csinibaba
Tizedes meg a többiek
A tanu
A miniszter félrelép
Sose halunk meg
Mágnás Miska
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!