Milyen filmeket tudtok, amin sokat lehet nevetni? Videa, Netflix vagy YouTube?
Nem tűnik vígjátéknak ‼️A Google szerint :
Helyszín: az észak-olaszországi Salò, a Garda-tó partján, a fasiszta uralom idején. A Hatalmat szimbolizáló négy úr fegyveresek segítségével fiatal fiúkat és lányokat ejt foglyul. A legszebbeket kiválogatják, és egy kastélyba vonulnak velük. Itt szigorú rendszabályok szerint tartják fogva őket. Az Orgiák termében mindennap idős prostituáltak különleges perverzitásokról szóló történetekkel szítják fel a négy hatalmasság szexuális vágyait, melyeket ők aztán a fiatalokon vezetnek le. A mániák után az emberi ürülék, majd a vér lesz a történetek központi témája, végül a sokkoló fináléban a négy úr testőreik segítségével, a kastély zárt udvarán, válogatott kegyetlenséggel kivégzi a foglyokat.
Komi nem tud kommunikálni, férfi a méh ellen, a végzős év, hangyák a gatyában 3, a ki***tt világ vége
Csak ennyi jutott eszembe hirtelen ezt mind netflix
Top secret
Nagy durranás 1-2
Csupasz pisztoly
Totál gáz / A Fond (2016)
Én ezeken a filmeken mindig jókat tudok derülni, szerintem a videa-n a nagy részük meg is található:
A szomszéd nője mindig zöldebb
A vizesnyolcas
Apafej
Az 50 első randi
Az ember, aki túl keveset tudott
Bean - Az igazi katasztrófafilm
Bilko főtörzs
Csonthülye
Diszkópatkányok
Drakula halott, de élvezi
Dumb és Dumber - Dilibogyók
Furcsa pár 2.
Hóbortos hétvége
Happy, a flúgos golfos
Hivatali patkányok
Jay és Néma Bob visszavág (itt azért akadnak káromkodások, de én minden alkalommal végignevetem ezt a filmet is)
Jöttünk, láttunk, visszamennénk 1-2
Mars a Marsra
Még zöldebb a szomszéd nője
Nekem 8
Oscar
Pofa be!
Rendőrakadémia 1-2-3
Robin Hood, a fuszeklik fejedelme
Sátánka
Torrente 1-2-3 (szintén akadhatnak benne "szép" párbeszédek)
Üldözési mánia
Vaklárma
Végre péntek
Véndögség
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!