A Hét királyság lovagja című könyv a Trónok Harca előtt játszódik?
Ma láttam egy hírt, miszerint készül belőle egy adaptáció. Nem olvastam a Trónok Harca könyveket, és a sorozatot sem láttam, de ha elolvasom a könyvet és megnézem a sorozatot, az semmit nem fog elspoilerezni az eredeti sorozatból?
Kérlek, spoilerek nélkül írjatok.
A House of the dragon/Sárkányok háza és a Trónok harca között játszódik.
Kb. 80 évvel a Sárkányok háza után és 90 évvel a Trónok harca eseményei előtt.
Mit jelent a spoiler ebben az esetben? Ami történik az úgymond történelem és ahogy a Sárkányok háza eseményeit, úgy részben ennek a sorozatnak eseményeit is spoilerezte már maga a Trónok harca.
Amúgy ilyen alapon egyik sorozatot sem nézheted meg, mert nem tudod, hogy amikor valakire vagy valamire hivatkoznak, akkor éppen egy előzményt spoilerezhetnek el.
Pl. lesz Hódító Aegonról is sorozat és azt elspoilerezi a Sárkányok háza intrója és majd a második évadban Meraxes koponyája is, ami át van lőve. xD
De mivel előzmény, ezért nem biztos. Ugyanakkor a tűz és jég univerzumában bizonyos emberek és lények képesek látni a jövőt. Tehát lehetnek spoilerek, mert azt hiszem Helaena is megrajzolta Danyt.
Illetve a Hét királyság lovagjában is vannak olyanok, akik látják már Daenerys Targaryent.
Szóval ha jobban belegondolok, akkor elspoilerezi, mert két álmodó karakter is lesz majd benne. + Adhatnak új dolgokat is hozzá.
*Ja és a Sárkányok házában is lesz spoiler a Trónok harcára nézve , mert az egyik karakter próféciát kap majd, miszerint amikor a pöröly lesúlyt a sárkányra, akkor egy új király emelkedik fel.
Ez tényleg megtörténik majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!