Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Meg meritek majd nézni a...

Meg meritek majd nézni a PARANORMAL ACTIVITY 2-őt?

Figyelt kérdés

az első is elég durva volt, aznap este alig aludtam,

nem tudom hogy meg merjem e nézni a 2. részét. :( :O már fosok tőle.

2010. okt. 30. 18:32
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Nekem ilyen tinilány-világ-legdurvább-horrorfilmjének tűnik az egész, majd lehet egyszer megnézem az elsőt...
2010. okt. 30. 18:39
 2/12 anonim ***** válasza:
Még az elsőt sem láttam. Miért, ez ilyen hűűűde film? Sokan beszélnek róla, de nem tudom mi a halál ez.
2010. okt. 30. 18:43
 3/12 skelton ***** válasza:
Szerintem hülyeség az egész. Én nem nézek olyan filmet ami csak arról szól h beszarj. Engem csak azok a filmek érdekelnek amiknek van törnténete és jól eljátszák a színészek akár horror akár nem. Szóval sztem ne nézd meg de te tod...
2010. okt. 30. 19:10
 4/12 anonim ***** válasza:
én azt hallottam, hogy az első rész sokkal kevésbé félelmetes, mint a második..szóval szerintem nyugodtan nézd meg:) én is megfogom majd valamikor...az elsőt láttam már
2010. okt. 30. 21:41
 5/12 anonim ***** válasza:
jaj bocsi félreírtam :D már fáradok xD szóval az első rész sokkal félelmetesebb :D legalábbis azt hallottam
2010. okt. 30. 21:41
 6/12 anonim ***** válasza:

nekem ez a film inkább uncsi, minth besz*ratós...

ugyh nemtudom h megnézzem-e a 2. részt...

15/L

2010. okt. 30. 22:19
 7/12 anonim ***** válasza:
én láttam a bemutatót és tutira meg fogom nézni
2010. okt. 31. 17:46
 8/12 anonim ***** válasza:
Nem láttam a filmet, de most néztem meg a 2. bemutatóját... Hát nem tudom, hogy az egész film ilyen-e, de annyira nem vagyok elájulva attól, hogy azzal ijesztgetnek, hogy néha a semmiből nagy hanghatással előkerül valami. Így bárki tud filmet csinálni, mert természetes, hogy megijedsz, hogy a néma csöndben valami berobban... Ez gagyi...
2010. okt. 31. 20:09
 9/12 A kérdező kommentje:

az első része 2,1 millió forintból készült a film, mert amatőr színészek játszották, és 1 helyszínen játszódik, vagy 3 kamerával vették fel, nem profi cuccok, sima kézi kamera. És 380 millió forint bevételt hozott a film.

Szall elég sikeres volt az 1. rész.

még jöhetnek a commentek.

2010. nov. 1. 14:13
 10/12 anonim ***** válasza:
Szerintem uncsi volt az első rész... a második rész se nagyon érdekel :/...de lehet megnézem, hátha lesz benne valami ijesztő.
2010. nov. 2. 13:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!