Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Az Aranyifjúhoz hasonló török...

Anonymus5 kérdése:

Az Aranyifjúhoz hasonló török sorozatok?

Figyelt kérdés

2024. jún. 16. 18:09
 1/5 anonim ***** válasza:
Bár nem láttam a sorozatot, de a sorozat alkotójának jelenleg fut egy másik sorozata, az Aranykalitka (nem tudom mennyiben hasonlíthat rá)
2024. jún. 18. 11:40
 2/5 anonim ***** válasza:
Az aranykalitka egy ipari hulladék. Kizilçik Serbeti-t tudom ajánlani. Sorozatbaráton megtalálod.
2024. jún. 20. 22:10
 3/5 anonim ***** válasza:
#2-es, nem vagyunk egyformák, nekem pl tetszik az Aranykalitka, és Törökországban is nagy népszerűségnek örvendett. Attól még hogy neked nem tetszik nem “ipari hulladék”.
2024. jún. 20. 22:23
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
#3 Nem tudom, de nekem elég beteg sorozatnak tűnt, de persze elfogadom a véleményed. Eddig a Paramparça meg a Kizilçik Serbeti a kedvenc török sorozatom, pedig láttam már sokat.
2024. jún. 20. 22:32
 5/5 anonim ***** válasza:
#4, abban viszont igazad van hogy tényleg van benne néhány furcsa, beteg rész. Ez valószínű azért lehet, mert az írónő pszichiáter, így sok történés és karakter a korábbi klientúráiból valók (vagy lehetnek). Pl az általad említett Paramparça-hoz képest tényleg durva. Olvastam néhány helyen hogy a hazai nézők is sokszor brutálisnak tartják a kínzások miatt. Én is természetesen elfogadom a véleményed, és megértem, mert nem egy “hétköznapi” sorozatról van szó.
2024. jún. 20. 23:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!