Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Beszélnünk kell Kevinről c....

Beszélnünk kell Kevinről c. film, ti hogy látjátok?

Figyelt kérdés

Régen már láttam, pár hete megnéztem újra.

És elgondolkodtatott, hogyha Eva másképp viszonyult volna a fiához, megelőzhető lett-e volna ez az egész folyamat, és a tragédia, vagy elképzelhető, hogy már születéskor kódolva volt a személyisége, amit nem igazán lehet befolyásolni?

2024. jún. 14. 13:38
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Regen lattam de ugy remlik, ez a film fo nyitva hagyott kerdese.

Bar mar egesz kis gyerekkent megvoltak a vonasai, ez alapjan pszichopatia (ami vele szuletett), de teny, h az anyja nem tudta jol szeretni, a szociopatia pedig kialakult dolog... En amugy az elsore szavazok, h pszichopata, tehat nem lehetett volna befolyasolni. De nyilvan az anyja sem tudhatja biztosra, ezert az orok buntudata.

2024. jún. 14. 13:49
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Én is úgy éreztem, hogy az anyának nagyon sok közeledési kísérlete volt végig a film során a fia felé, de a gyerek rendre visszautasította és hárította szinte mindig (egy alkalom kivételével) ezeket a közeledési kísérleteket. Tehát én is arra szavazok, hogy a gyerek már eleve beteg volt vagy legalábbis nagyon korán azzá vált és az egész élete csak arról szólt, hogy hol tud a legjobban ártani az anyjának. Szerintem az anya megpróbálta kihozni a legtöbbet a kapcsolatukból, de a gyerek végig makacsul ellenállt. Én a Kevinben látom a nagyobb hibát, az Eva sem volt tökéletes de ő sohasem adta fel, sohasem mondott le a gyerekről véglegesen, az utolsó erejével is megpróbálta őt mindig a jó irányba terelgetni, ameddig csak lehetett.
2024. jún. 15. 00:21
 3/4 A kérdező kommentje:
Igazából én is úgy gondolom, hogy Eva annak ellenére, hogy nem akarta ezt az egészet, igyekezett, ahogy tudott, és Kevin ezt már alapból hozta magával.
2024. jún. 15. 06:00
 4/4 anonim ***** válasza:

Szerintem Eva nem tehetett róla. A pszichopata személyiség agyában hiányos az empátiaközpont (meg mellette minden más is). Volt egy kislánya is, aki viszont ugyanilyen mértékű anyai törődéssel "normális" lett. Azt gondolom, Eva amikor Kevint szülte, amúgy is tapasztalatlan édesanya volt, ráadásul elsőre egy problémás babát fogott ki és senki sem volt, aki biztosítsa arról, hogy nem ő gondolkodik rosszul és nem rossz anya, hanem a gyerekkel van probléma.

Én nagyon szeretem a filmet, többször láttam, és mindig elgondolkodtat. Mióta én is anya lettem, talán még mélyebben érint, mint azelőtt.

2024. jún. 20. 22:14

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!