Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Szerintetek hogyan fog befejez...

Szerintetek hogyan fog befejeződni a Stranger things ötödik évada?

Figyelt kérdés
Szívesen hallgatok meg teóriákat azzal kapcsolatban, hogy hogyan is ér majd véget ez a kultikus sorozat.

2024. jún. 13. 14:46
 1/5 Kedves Vezető ***** válasza:
10%

Én valamikor talán a 3. nál hagytam abba, amikor is még mindig az volt a téma hogy lövik a falat, de lehet hogy a 4. volt, nem tudom lényeg hogy jól indult, jó ez a másik dimenziós, gyerekkísérletes, "néha átjön valami" , lövik a falat', alapkoncepció, indulásnak.

Aztán lett egy nosztalgiabomba a korszakról, a háttérben meg ugyan ezek a dolgok mentek.

Gondolom kiderül mi van odaát..

Vagy nyitott marad, és a nézőre bízzák.

2024. jún. 13. 15:35
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem zárult le még?
2024. jún. 13. 22:56
 3/5 anonim ***** válasza:

Kiderül Vecna Eleven (tizi) apja

A harcban rengeteg szereplő meghal

Tizi is meghal

Will és Mike összejön vagy

Will irányított minden szálat és ő lesz az akit el kell pusztitani

2024. jún. 14. 06:27
 4/5 A kérdező kommentje:
Szerintem Will feláldozza magát a többiekért elvégre azt mondták, minden vele kezdődött el és vele is fog végződni.
2024. jún. 14. 06:53
 5/5 anonim ***** válasza:
Hu, én már el is felejtettem mi történt, arra emlékszem, hogy teljesen elrontották és egy szenvedés volt nézni a legutóbbi évadot. Akármi is lesz, nagyon remélem, hogy nem ilyen ócska lesz, mint a 4.
2024. jún. 19. 08:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!