Valaki leírná ennek a filmnek a címét?
Figyelt kérdés
Régen láttam és nem emlékszen a címére.
Egy szigetről szól, ahol csak nők laknak de olyan harcos féle nő. A főszereplő a sziget vezetőjének a lánya.
Valahogy a szigetre kerül egy csávó, aki felborítsa ezt a rendet és közel kerül a sziget főnökének a lányához és magával viszi a saját világába, ahol nők és férfiak is vannak, de mint kiderül ez nem a 2000es évek hanem még régen a világháború körüli időkben játszódik a történet. Ha jól tudom végül a csávó meg is hal (vagy majdnem meghal), amitől a nő bosszúszomjassá válik.
jún. 11. 08:26
1/5 anonim válasza:
Itt a Nicholas Cage-es The Wicker Man-t írják:
Én csak az 1973-as The Wicker Man-t láttam, abban voltak férfiak is a szigeten.
2/5 A kérdező kommentje:
Nem ez az, azt hiszem egy akciófilm lehetett és a nők a szigeten páncélt hordtak
jún. 11. 09:01
4/5 anonim válasza:
3. kolléga jól írja, ez eléggé a Wonder Woman-re hajaz:
5/5 A kérdező kommentje:
Igeen, ez lesz az. Köszönöm
jún. 11. 21:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!