Melyik az a film, ami körül sosem értettétek a hype-ot?
Elkerülendő a vitát, más is leírhatja a saját szubjektív listáját, válaszolva a kérdésre, nem téve megjegyzést a másikra :) :
Sokaknál értem a hype ot, de szerintem nem akkora filmek:
-Nagy Lebowski : Gyenge Tarantino áthallású film, pár jó jelenettel.
-Másnaposok: Nagyon sok piálni szerető ember röhög a másnapos embereken.
-Üvegtigris:
A magyar élet ismerős elemein röhögnek. Pl idegesítő vevő, mindenki által kedvelt mókás bácsika, rendőrök, pitiáner okoskodók, stb..
Matrix "4".
John wick beugrott az első rész gagyi újrázására, nosztalgikus elemekkel.
Furiosa:
A 2015 ös, Harag útja, minden idők egyik legjobb, legbetegebb akciófilmje, kb egy felturbózott 2, de szerintem jobb, betegebb, darkabb. A Furijóska meg lett egy klisés, komolytalan film, Furijóska oldalán egy brazil szappanoperába illő Tv filmes "Mad Max-faszival".
És az a végkifejlet..Istenem..
Alkonyat széria..
Van sok ilyen, hirtelen részemről ennyi, elfogadva azt hogy valakinek bejöttek ezek.
Barbie meg az Oppenhaimer
full propaganda az egész, végig se néztem
#4 Akkor leírom én is, 3-as vagyok:
- Nagy Lebowski nekem is
- Ponyvaregény, meg úgy Tarantino összes filmje (sokat láttam már, egyik se tetszett)
- Blöff
És nem, nem vagyok Marvel meg DC fan sem, sőt: az akciófilmeket sem szeretem egyáltalán. Krimi, dráma, thriller és horror rajongó vagyok. A jó kis értelmes/csavaros történeteket szeretem, amik szólnak is valamiről.
Én is kockáztatom a közutálatot, úgyhogy leírom:
Az egész Star Wars univerzum kompletten. A régi filmnek közül láttam az elsőt, meg most a Mandalorianból valamelyik részt és kijelenthetem hogy nem ragadott magával. Mondjuk a baj biztos velem van, mert alapjáraton nem nagyon szeretem a sci-fit és az akciófilmeket, úgyhogy valszeg nem mérvadó a véleményem.
Avatar. Bár érteni éppen értem, csak nem értek egyet vele.
A Star Wars körüli felhajtás nekem is sok egy kicsit, bár a filmek amúgy tetszettek.
Amit tényleg nem értek, hogy mitől népszerű, az A szürke 50 árnyalata.
Az, hogy valakinek nem jönnek be xy filmek, még nem feltétlenül hype, mert másnak attól még tetszhetnek, és teljesen jogosan, mert érthető a különlegességük. Van is jónéhány film, amiket értek, de én mondjuk sosem voltam oda értük, például:
Star Wars-filmek
Harry Potter-filmek
A Gyűrűk Ura-trilógia
Mátrix-filmek
De hogy a kérdés lényegére is válaszoljak, amikért nem rajongok, és a hype-ot sem értem, azok a Mad Max-filmek, főleg az új, A harag útja. Ok, hogy posztapokaliptikus, de lényegében ez semmiben nem látszik rajta, semmi sci-fi vagy fantasy-elem, csak őrült bandák a sivatagban - szimpla akciófilm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!