Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Melyik az a film, ami körül...

Melyik az a film, ami körül sosem értettétek a hype-ot?

Figyelt kérdés
jún. 11. 07:05
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
91%
Ha mindet felsorolnám, kiakadna az oldal
jún. 11. 07:39
 2/12 anonim ***** válasza:
94%
Macska jaj
jún. 11. 08:03
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
#1 Az én listám közfelháborodást szokott kiváltani, úgyhogy elkerülendő a k. anyázást én sem sorolnám fel. :)
jún. 11. 08:34
 4/12 Kedves Vezető ***** válasza:
100%

Elkerülendő a vitát, más is leírhatja a saját szubjektív listáját, válaszolva a kérdésre, nem téve megjegyzést a másikra :) :

Sokaknál értem a hype ot, de szerintem nem akkora filmek:

-Nagy Lebowski : Gyenge Tarantino áthallású film, pár jó jelenettel.

-Másnaposok: Nagyon sok piálni szerető ember röhög a másnapos embereken.

-Üvegtigris:

A magyar élet ismerős elemein röhögnek. Pl idegesítő vevő, mindenki által kedvelt mókás bácsika, rendőrök, pitiáner okoskodók, stb..

Matrix "4".

John wick beugrott az első rész gagyi újrázására, nosztalgikus elemekkel.

Furiosa:

A 2015 ös, Harag útja, minden idők egyik legjobb, legbetegebb akciófilmje, kb egy felturbózott 2, de szerintem jobb, betegebb, darkabb. A Furijóska meg lett egy klisés, komolytalan film, Furijóska oldalán egy brazil szappanoperába illő Tv filmes "Mad Max-faszival".

És az a végkifejlet..Istenem..

Alkonyat széria..

Van sok ilyen, hirtelen részemről ennyi, elfogadva azt hogy valakinek bejöttek ezek.

jún. 11. 09:58
 5/12 anonim ***** válasza:
33%

Barbie meg az Oppenhaimer

full propaganda az egész, végig se néztem

jún. 11. 11:33
 6/12 anonim ***** válasza:
91%

#4 Akkor leírom én is, 3-as vagyok:

- Nagy Lebowski nekem is

- Ponyvaregény, meg úgy Tarantino összes filmje (sokat láttam már, egyik se tetszett)

- Blöff

És nem, nem vagyok Marvel meg DC fan sem, sőt: az akciófilmeket sem szeretem egyáltalán. Krimi, dráma, thriller és horror rajongó vagyok. A jó kis értelmes/csavaros történeteket szeretem, amik szólnak is valamiről.

jún. 11. 15:16
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Én is kockáztatom a közutálatot, úgyhogy leírom:

Az egész Star Wars univerzum kompletten. A régi filmnek közül láttam az elsőt, meg most a Mandalorianból valamelyik részt és kijelenthetem hogy nem ragadott magával. Mondjuk a baj biztos velem van, mert alapjáraton nem nagyon szeretem a sci-fit és az akciófilmeket, úgyhogy valszeg nem mérvadó a véleményem.

jún. 11. 18:21
 8/12 anonim ***** válasza:

Avatar. Bár érteni éppen értem, csak nem értek egyet vele.

A Star Wars körüli felhajtás nekem is sok egy kicsit, bár a filmek amúgy tetszettek.

Amit tényleg nem értek, hogy mitől népszerű, az A szürke 50 árnyalata.

jún. 11. 22:18
 9/12 anonim ***** válasza:
Még egy eszembe jutott: A muzsika hangja. (8-as vagyok.)
jún. 11. 22:20
 10/12 anonim ***** válasza:

Az, hogy valakinek nem jönnek be xy filmek, még nem feltétlenül hype, mert másnak attól még tetszhetnek, és teljesen jogosan, mert érthető a különlegességük. Van is jónéhány film, amiket értek, de én mondjuk sosem voltam oda értük, például:

Star Wars-filmek

Harry Potter-filmek

A Gyűrűk Ura-trilógia

Mátrix-filmek

De hogy a kérdés lényegére is válaszoljak, amikért nem rajongok, és a hype-ot sem értem, azok a Mad Max-filmek, főleg az új, A harag útja. Ok, hogy posztapokaliptikus, de lényegében ez semmiben nem látszik rajta, semmi sci-fi vagy fantasy-elem, csak őrült bandák a sivatagban - szimpla akciófilm.

jún. 11. 23:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!