Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Melyiket várod a legjobban?

Melyiket várod a legjobban?

Figyelt kérdés

2024. jún. 8. 19:34
A kérdező szavazást indított:
Wednesday 2
Squid game 2
Halálos iramban 11
Végső állomás 6
Gta 6
32 szavazat
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
GTA 6-t
2024. jún. 8. 19:41
 2/7 anonim ***** válasza:
76%
Egyiket sem várom.
2024. jún. 8. 19:42
 3/7 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
100%

Tomb Raider "Open World"

ami kozelebbi realisabb

FarCry 7

annyira kulonosebben eggyik sem erdekelt sosem gta valamenyire de hat az univerzalis jatek szoval

2024. jún. 8. 19:48
 4/7 A kérdező kommentje:
Én is kíváncsi vagyok a GTA 6-ra, de csak PS4 prom van. A filmek közül is mindegyikre kíváncsi vagyok :D
2024. jún. 8. 20:34
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

GTA 6, de mivel PC-m van, jó ideig várhatom még, elvileg alsó hangon 3 év hogy PC-re is méltóztassanak kiadni - egyelőre még a konzolokra sincs megjelenési időpont, és onnét még minimum egy-másfél (ha ugyan nem 2+) év a PC.

A filmek/sorozatok közül egyiket se várom, a Halálos Iramban konkrétan szekunder szégyen érzet, hogy még mindig nyomják, komolyan nem értem kit érdekel még mindig. 3 film is sok volt belőle, erre 11-nél járnak, és nem állnak meg...

A két sorozat abszolút nem érdekel, egy percet nem láttam az első évadokból sem, a Végső Állomás meg nem a zsánerem, ettől persze lehet hogy megnézem majd egyszer.

2024. jún. 8. 23:39
 6/7 anonim ***** válasza:
91%
Stranger Things 5
2024. jún. 9. 06:37
 7/7 anonim ***** válasza:
0%
A wednesdayt nem várom, mert biztosan lesznek benne buzeráns lányok
2024. jún. 9. 18:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!