Miért olyan rossz az összes elmúlt években készült magyar film, és sorozat?
2
Azért ez erős túlzás.Ez így nem áll meg;nem igaz.
4
Oké...
A tanú
A dunai hajós
Bors
A tizedes meg a többiek
Szürke senkik
A martfűi rém
Talpuk alatt fütyül a szél
Szegénylegények
Kántor
A láthatatlan ember(1983)
Abigél
Árvácska
A kenguru
Őrjárat az égen
Angyalbőrben
Egészséges erotika
Egri csillagok
Keménykalap és krumpliorr
Egy óra múlva itt vagyok…
Hány az óra, Vekker úr?
8
Nem mind.A nagy része valóban régebbi.Viszont van közte kettő újabb is..Dehát a 4.válaszoló is egy régebbi filmet említett.Azt állította,hogy csak az Indul a bakterház az egyedüli jó magyar film.Ezért úgy gondoltam,hogy a neki adott válaszban játszhatnak a régiek is.
Nemrég volt hasonló kérdés, hasonlót tudok válaszolni erre is.
Mert milliomos, milliárdos, de mindeféle tehetség, művészi beállítottság mentes emberek készítik őket többnyire.
Pl nem bírnak felrakni egy szűrőt/filtert hogy legyen vakami filmszerű, atmoszféra keltő hatása.
Tökmindegy hogy Barátok Közt, Valami Amerika, vagy Post Mortem, mindegyik olyan mintha bárki, okostelefonnal vette volna fel.
De vannak kivételek, pl Kontroll.
Tehát lehet jó magyar filmet készíteni.
Továbbá a szereplők színházi emberkék, és ugyan azt produkálják, mint a színházba, iszonyat teátrális minden jelenet. Nem tudnak kibújni a színház alól igazán egy jó film erejéig, és egy nagyobb film után, visszatérnek oda. Nem filmszínészek.
Aztán vannak a Ner-es filmek, amik célja csak a propaganda, lásd
AC Synndicate Most vagy soha.
Meg néha tényleg elkészül valami Kontroll féle kivétel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!