Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Más is észrevette, hogy a...

Más is észrevette, hogy a Leona Bosszúja (El amor invencible) című sorozat "cenzúrázva" van?

Figyelt kérdés
A sorozat most fut a Tv2-n ma volt az utolsó előtti rész. Tegnapi résznél tűnt fel, hogy mintha nem teljesen lenne mutatva, hogy mi is történt Calixto-val. Rákerestem, eredeti nyelven láttam is, hogy ki van vágva egy jelenet, ma pedig szintén ezt tapasztaltam. Most ez miért van nálunk? Ezt a későbbiekben "pótolják" és láható lesz a kivágott jelenetekkel is?

#TV2 #cenzúra #telenovella #Angelique Boyer #El amor invencible #Leona bosszúja
2024. jún. 4. 19:11
 1/3 anonim ***** válasza:
Sajna számítani lehetett erre. Én is néztem a sorozatot, és mélyen csalódtam a TV2-féle befejezésben. Pont a legizgalmasabb részeket vágták ki. Valószínű ez azért volt, mert azok a jelenetek túl durvák voltak a 12-es besorolásnak. Sajnos nem valószínű hogy később ezeket pótolni fogják, maximum akkor ha az Izaura tv újból leadja magasabb besorolással (vagy a TV2).
2024. jún. 6. 10:17
 2/3 anonim ***** válasza:

Ma fejeztem be a sorozatot. Igen , sok jelenetet kivágtak. Szánalmas. A legjobb - mindenki megkapja a méltó büntetését- jeleneteket.

Én ezt már előre tudtam, mert olvastam kommenteket, és eleve vágatlanul néztem. Úgy volt fent, hogy amit leszinkronizáltak azt úgy, és ami kivágott jelenetek voltak, azokat feliratozva mentek.

Szerintem a tv2n nem fogják ezeket leadni.

Romeot, miután Ana Juliát is meg akarta erőszakolni ( bár nem jött össze), Ramses leláncoltatta és odaadta 2 pasinak akik megerőszakolták. " Eljátszadoztak vele" - a hírekben viszont azt mondták előtte, hogy meghalt.

Callixtot nagyon megkínozta. Levágta a kezeit, lábait, majd megölette Columbával, a nőt meg megsütötte a szoláriumban, abból a jelenetből is sokat kivágtak, hogy milyen hosszú ideig szenvedett.

A végén meg ugye Sajnos nem derült ki hogy Callixto mire cserélte ki Ramses gyógyszerét, és azt sem tudták meg hogy ő tette, de a végén Ramses úgy nézett ki mint egy élve rothadó hulla, kisebesedett gennyes bőrrel, kihullott hajjal, ágyhoz kötve, gépekre kapcsolva és könyörgött a halálért.:) De még az orvosok se tudták mi a baja.

2024. júl. 5. 17:21
 3/3 A kérdező kommentje:

Hát igen szerintem is szánalmas volt ez a vetítés. De aztán a neten keresgéltem találtam egy oldalt ahol, az összes részt meg lehet találni magyarul és a feltöltő(k) belevágták a hiányzó részeket is. (A befejező részt felirattal). A válaszokat köszönöm, kíváncsi voltam kapok-e választ.

De amugy régebben is néztem hasonló sorozat és furdalt a kíváncsiság, hogy annak a befejezése is vágva volt-e (AMORES VERDADEROS – RABOK ÉS SZERETŐK) és nem nagy meglepetésre az is vágva volt, pont ott is a gonosz kiérdemelt büntetése.

2024. júl. 29. 01:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!