Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Szerintetek melyik DC animáció...

Gyulai Dávid Dániel kérdése:

Szerintetek melyik DC animáció néz ki legjobban?

Figyelt kérdés
De más szempontból is érdekel, hogy szerintetek melyik a legjobb. Pl mozgás, karakter dizájn stb.

#DC ANIMATED
máj. 29. 08:00
A kérdező szavazást indított:
Dcamu (New 52)
Timmverse
Tomorrowverse
Young Justice
7 szavazat
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
felsoroltak közül nekem a DCamu jött be nagyon, az új tomorrowverse egyáltalán nem
máj. 29. 11:15
 2/6 A kérdező kommentje:
És a Young Justice?
máj. 29. 11:18
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Bocs nem így értettem, nyilván a többi is jó volt, csak hát a timmverse régi, így a maiakhoz képest nem olyan jó az animációja

A young justice meg felemás, azt pont most néztem újra, és meg is lepődtem hogy az első 1-2 évadnak elég gyenge az animációja az utolsó évadokhoz képest, (persze elég sok time gap volt az évadok között) viszont tényleg az utolsó évadok baromi jól le lett animálva, ezért filóztam dcamu és young justice között, de végül a dcmau jobban bejött.

A tomorrowverse meg sehogy nem tetszik, animáció még elmegy, de a karakter dizájn egyáltalán nem, főleg a fekete kontúr a karaktereken rém idegesítő számomra.

De mondom ez személyes vélemény, kinek mi:)

máj. 29. 11:25
 4/6 A kérdező kommentje:
Én is így vagyok valahogy. Kár, hogy a Young Justice-t elkaszálták, meg nem is kapott végig magyar szinkront.
máj. 29. 12:33
 5/6 A kérdező kommentje:
Viszont a Tomorrowverse meg mozgásban a legjobb szerintem. Az egyik ebben, a másik abban. Kíváncsi leszek, milyen animációja lesz a következő Animációs Filmuniverzumnak.
máj. 29. 12:46
 6/6 A kérdező kommentje:
De amúgy a Tomorrowverse nekem nagyon a Timmversere hajaz. Nekem olyan, mintha az lenne újragondolva.
máj. 30. 19:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!